center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Gessertshausen

Heerlijk uitrusten op een levendig vakantiepark in Gessertshausen en omgeving? Een familiepark staat garant voor een zorgeloze vakantie: de Vakantieaccommodaties geven lekker veel ruimte, je hoeft het park niet af, kinderen kunnen lekker spelen met leeftijdgenootjes en de omgeving is heerlijk groen. Vaak geboekt voor een familieweekend of een romantisch avontuur met je geliefde. Op dit portaal lees je relevante informatie en hulp bij boeken van huisjesparken in deze buurt. Via de getoonde parken en reisorganisaties boek je voordelig en eenvoudig een cottage of huisje op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Gessertshausen.

  • Gessertshausen is een leuke en geliefde bestemming in Beieren, Duitsland.
  • Familieparken rondom deze locatie zijn zeer populair. De reden daarvan is natuurlijk de prachtige natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Elk seizoen kan je hier heel veel kanten op. Wat dacht je van hardlopen of kies voor bowlen.
  • In deze omgeving heb je diverse kindvriendelijke bungalowparken met zwembad, entertainment, kidsclubs, animatie, speeltuin, speelhallen.
  • Bungalows op resorts in deze regio kosten om en nabij de €63 voor één nacht.
LocatieGessertshausen
StreekBeieren
LandDuitsland
Gemiddelde temp.13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol betalenDe wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€290

Bungalowpark in de buurt van Gessertshausen boeken

Gessertshausen is geschikt als bestemming door met name het prachtige groene landschap en de bezienswaardigheden in de omgeving. Op een vakantiepark in dit gebied kan je voldoende ondernemen. Heerlijk tot rust komen in een sfeervolle bungalow of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? De mogelijkheden zijn eindeloos! In ons stappenplan lees je in detail op welke manier je zo’n vakantiehuisje in Gessertshausen voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Gessertshausen reserveren

  1. Kies een reisorganisatie

    Check de diverse geschikte parken. In grote lijnen kan je kiezen voor ketens zoals bijvoorbeeld Center Parcs, Molecaten, Roompot, Landal, Libéma, Belvilla en Topparken, Hogenboom, Oostappen, Pierre & Vacances, Sunparks, Succes Holidayparcs maar ook Holidaysuites, Novasol, FranceComfort, Dancenter, Interhome, Upladparcs. Ook heb je nog een aantal kleinere parken en bemiddelaars zoals Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Voordeeluitjes, Airbnb, Booking.com. Check altijd goed de algemene ligging en welke faciliteiten er zijn. Denk aan indoor speeltuin en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

  2. Reisperiode selecteren

    Kies de dag van aankomst en bepaal ook de verblijfsduur (aantal nachten). Typische reisperiodes zijn een weekend, midweek of week en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Ben je flexibel, en boek je kort voor vertrek? Zoek dan tussen de actuele last-minute deals. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Kies een huuraccommodatie

    Nu tonen ze een lijst met de diverse cottages, chalets, huurhuisjes, huisjes, groepsaccommodaties, stacaravansen in sommige gevallen ook tiny houses, villa’s, staplekken, safaritenten, ingerichte tenten. Klik door de beschikbare foto’s en vind uit welke voorzieningen er aanwezig zijn (zoals bubbelbad, vaatwasser, sauna, televisie, open haard, draadloos internet). Vergelijk de totaalprijzen en kies het type bungalow dat past bij jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s kiezen

    Ga voor nog meer comfort met aanvullende servicepakketten. Wat te denken van beddenopmaakservice, een BBQ-pakket of een wellness arrangement. Gaan jullie met kinderen op stap, maar is de auto vol? Er zijn misschien huisjes met een speelhoek, box, reisbedje, speelkleed, traphek, wipstoel.

  5. Reserveren en betalen

    Loop alle details na en vul de benodigde gegevens in. De betaling en onkosten overmaken gaat gemakkelijk aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een registratie met profiel te krijgen. Hiermee kan je alle gegevens direct inzien, een annulering of wijziging doorgeven of extra arrangementen kiezen.

vakantieparken-gessertshausen-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen september 2024: goedkoop vakantiepark regio Gessertshausen (Beieren)

Via deze website check je eenvoudig de geldige bungalow kortingsacties bij de beste parken zoals Landal GreenParks, Belvilla, Roompot, Novasol, Europarcs, Interhomeen reisorganisaties zoals Prijsvrij, Stip Reizen, Sunweb, TUI, D-reizen. Bekijk ook de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Oad, Corendon, Alltours. In steeds meer gevallen willen mensen de last-minute reizen en de aantrekkelijke vroegboekkorting. Klik op een van de parken en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. Hieronder verstrekken we extra info over voordeelacties en prijsknallers voor september 2024.

  • Als jij een last-minute aanbieding in september boekt krijg je extra voordeel wanneer je vlak voor vertrek een boeking maakt.
  • Vroegboekkorting betekent een speciale lage prijs als je ruim van tevoren boekt.
  • Promocodes bieden soms nog meer voordeel op de normale prijs.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor parkbezoekers van 55+.
  • Pretpark aanbiedingen: Speciale deal inclusief een attractiepark of dierentuin in de buurt.
  • Boek buiten het hoogseizoen: De drukte in juli en augustus is door de schoolvakanties extra hoog.

Boekingshulp: waar moet je op letten bij een recreatiepark?

Onderzoek het magische Gessertshausen en ervaar een reis met lokale delicatessen, leuke excursies en ga erop uit in de prachtige natuur. Eropuit met de kinderen, met jouw vriendengroep, de familie of alleen met jouw partner? Voor iedereen is er een geschikte accommodatie. In het volgende gedeelte helpen we jou met het boeken van het beste vakantiepark in Gessertshausen! Lees tevens verder over Heerlijkehuisjes.nl.

Filter parken op ligging of faciliteiten

De familieparken rond Gessertshausen hebben een interessante ligging nabij natuur en steden. Zoek jij een park of camping die zich onderscheidt met een bijzondere ligging? Hieronder helpen we jou op weg.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, zandkastelen bouwen of visjes vangen (in bijvoorbeeld een beekje, recreatieplas, zwemvijver, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: geniet samen met de hond van de vakantieperiode.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: bewust genieten van de stilte tijdens oud en nieuw.
  • Nabij pretpark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: zoek een accommodatie aan de kust / het strand.

Exclusieve recreatieparken rondom Gessertshausen vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties? Even alleen genieten met je gezin? Kies dan voor een luxe bungalowpark en boek een weekje weg compleet met luxe en tijd voor jezelf. Komt tot rust in een wellness bungalow. Soms geniet je zelfs van een eigen whirlpool, sauna, bubbelbad, jacuzzi. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: sfeervol, modern en luxe ingerichte bungalows.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een elektrische of op hout gestookte hottub voor optimaal comfort.
  • Privé zwembad: geniet van de rust en ruimte in een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je verwennen bij de kapper, pedicure of masseur.
  • Verzorgingstype: selecteer all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): genieten van bijzondere gerechten op het park.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Beieren

Zo’n familiepark kan handige zijn voor een midweek of week vakantie met de familie. Mensen vinden het dan fijn dat er voor kinderen veel te doen is. Je kunt dan denken aan: sportvelden, theater, speeltoestellen, speelpark, indoor-speeltuin, spelletjes. In Duitsland tref je comfortabele gezinsparken met unieke zwembaden. Voor elke doelgroep: (overdekt) binnenbad, peuterbad, waterattracties, waterglijbanen, stroomversnellingen, (verwarmd) buitenbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief wandelwagen, kinderstoel, reiswieg, kinderbed, babybadje, bolderkar. Kinderen kunnen veilig buiten spelen dankzij een omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: hoe warm het ook is, je kunt comfortabel buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: lekker zwemmen ongeacht het weer.
  • Rivier, recreatieplas, zee of meer: voor een vakantie met watersportmogelijkheden.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: soms ook overdekt zodat kinderen hier in de winter/herfst kunnen spelen.

Mooiste vakantiepark Gessertshausen meteen online boeken

Bekijk de leukste verblijven in Duitsland en boek vandaag nog online

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Gessertshausen met hond? Rondom deze bestemming zijn er mooie vakantieaccommodaties die je kunt boeken waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. In de omgeving kan je prachtig mooi wandelen. Weer thuis? Dan kan je fijn samen uitrusten in een mooie bungalow op een huisdiervriendelijk park. Deze regio is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • Honden zijn op veel parken in deze omgeving toegestaan.
  • De meeste parken rekenen een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondenbench, voerbakken, hondendouche, hondenmand, ruime wandelgebieden, omheinde tuin.

In welke accommodatie wil je verblijven?

Vaak heb je de keuze uit diverse verschillende huisjes. Elk vakantieverblijf heeft pluspunten en minpunten. In het stukje hieronder bekijk je een opsomming met de meest populaire recreatiewoningen. Mogelijk interessante parken: Pierre & Vacances Résidence Torredembarra, Landal Hunerwold State & Hogenboom Vakantiepark Herperduin.

  • Bungalow: vrijstaande woning met vaak één verdieping.
  • Chalet / lodge: een boshuisje geschikt voor het hele gezin (incl. kinderen).
  • Appartement: een luxe uitgeruste hotelkamer bomvol voorzieningen.
  • Stacaravan / Mobile home: een sfeervolle recreatiewoning die het gevoel van kamperen meebrengt.
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: een heerlijk plekje voor jouw eigen camper, caravan, tent of vouwwagen.

Bekijk de veel gekozen reisperiodes

De populaire vakantieresorts in de buurt van Gessertshausen zijn het grootste deel van het jaar geopend. In de Nederlandse schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. Doorgaans is het nodig om voor de drukke maanden tijdig jouw huisje te bespreken. Hieronder praten we je bij over de meest gekozen reisdagen.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: lekker 5 dagen ontspannen op reis (ma – vr).
  • Week: geniet van een week weg van vrijdag tot vrijdag.
  • Zomervakantie: Volgens de kalender valt dit tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Het meest populair zijn dan de parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op erkende Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: ervaar de lentekriebels vanuit jouw favoriete bungalowpark (valt dit jaar op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de schoolvakantie loopt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024) met veel bospark aanbiedingen.
  • Feestdagen: Speciale arrangementen rondom Oud en nieuw: (31 december 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Pinksteren (19 mei 2024).

Vind groepsaccommodaties voor grotere gezelschappen

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Gessertshausen voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of vriendenweekend? Een groepsverblijf kan dan heel praktisch zijn: dit is een royale en luxe vakantiewoning die luxe is uitgevoerd met veel faciliteiten. De omgeving van het vakantiepark biedt vertier voor jong en oud: denk aan kanoverhuur en escape rooms. Hieronder delen we de verschillende kleine en grote vakantiehuizen in Gessertshausen.

  • 2 personen: een modern tiny house, perfect voor een weekje met z’n tweeën.
  • 3/4 personen: voor kleine gezinnetjes met tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: voldoende ruimte voor iedereen met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: royale vakantiewoning met 4 of 5 slaapkamers en eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: je bent vaak niet zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Samen genieten met vrienden of familie in een groot huis. Van veel faciliteiten voorzien zoals vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Natuurlijk met Internet (WiFi) en een grote televisie.
  • 15/16 personen: een exclusieve villa met standaard vaak kindermeubilair en ook volledig uitgerust met o.a. buitenkeuken, balkon, oven en magnetron, kookgedeelte, diepvries, koelkast, wasmachine.
  • 20+ personen: ook te boeken als vergaderlocatie met collega’s.

Tarieven van een familiepark september 2024

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van een vakantieverblijf huren in Gessertshausen? In het volgende gedeelte doorzoek je de geschatte kosten van een weekend (3 nachten) in de meest gereserveerde type accommodaties. Mogelijk ook interessant: praktische info over parken in en rondom Deuerling, Frauenau of Geslau.

Accommodatie-typePrijs weekend (vrij – ma)
Bungalow€434
Chalet€386
Stacaravan / Mobil Home€241
Ingerichte tent€193
Groot vakantiehuis€1158
Verwachting onkosten meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Gessertshausen.

Reserveer de gaafste kindvriendelijke bungalowparken voordelig online

Check de laatste last-minute deals en boek eenvoudig en snel online!

Vakantieparken Gessertshausen vergelijken: Professionele reisorganisaties en parken

Vakantiehuisjes kan je reserveren via meerdere touroperators. Zo heb je de parken zelf, websites waar je particuliere huisjes kunt boeken en boekingsplatforms zoals Airbnb & Booking.com. Wij geven een toelichting op de top-verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Gratis activiteiten, voor elke leeftijd.
  • Roompot: Mooie locaties voor kleine en grote reisgezelschappen.
  • Landal GreenParks: Ook luxe huisjes met jacuzzi en sauna beschikbaar.
  • Topparken: Een ruim aanbod vuurwerkvrije parken voor de jaarwisseling.
  • Europarcs: Verrassende vakantieparken met een grote diversiteit aan accommodaties.
  • Novasol: Ga op avontuur met een huis aan zee, de kust, in het bos of in de stad.
  • Belvilla: Zoekmachine met tienduizenden huurwoningen door heel Europa.
  • Natuurhuisje: Ook voor een reservering van een pipowagen, trekkershut en vakantieboerderij.
  • Bungalowspecials: Alles wordt geregeld voor jouw weekendje weg!
  • Pierre & Vacances: Met tal van activiteiten, wellness en kidsclub.
  • Interhome: Al sinds 1965 de expert op het gebied van vakantiehuizen.
  • Booking.com: Eenvoudig filteren op talloze faciliteiten en voorzieningen.
  • Airbnb: Huur authentieke kamers, cottages, chalets en woningen direct van de eigenaar.
  • Reisbureaus: TUI, D-reizen, Sunweb, Thomas Cook, Vakantiediscounter, Corendon voor een verre rondreis of een heerlijke all-inclusive vakantie.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze plek kennen we het zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 graden °C. De periode juli is het meest aangenaam (29 graden). In de onderstaande tabel tref je het weerbericht in en rondom van vakantiebestemming Gessertshausen (Beieren).

Weerbericht zaterdag 21 september 2024


Hoe gaat het huren van een recreatiewoning in z’n werk?

Waarom kiezen voor een bungalowpark in Gessertshausen?

Gessertshausen is een prachtige omgeving waar jong en oud zich zal vermaken. Je voelt hier vrijwel meteen een zorgeloos vakantiegevoel. Het bespreken van een vakantieaccommodatie op een park is absoluut een aanrader. Je hoeft het park praktisch niet meer af, voor de kids wordt er van alles georganiseerd en je zit altijd op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, er zijn een aantal vakantieparken met hond toegestaan in Gessertshausen en de directe omgeving. Doorgaans zijn er max. 2 huisdieren toegestaan per accommodatie. Er zijn wel speciale reglementen: honden moeten aangelijnd zijn en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. In aanvulling hierop heb je ook nog de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de buurt?

Gessertshausen ligt in het bekende Beieren, in Duitsland. Het is al jaren een avontuurlijke Duitse en sfeervolle streek. In deze groene omgeving kom je helemaal tot rust en kom je als wandel- of fietsliefhebber wel aan je trekken. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een dagje naar leuke plekjes en dierentuinen. Wil je graag sporten? Vul je dag dan met bijvoorbeeld klimmen, mountainbiken, paardrijden, kanoën, varen, watersporten.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Gessertshausen is al mogelijk voor €63 voor één dag. Dat is een stukje kostbaarder dan een particuliere vakantieaccommodatie of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. In ruil daarvoor heb je wel recht op allerlei voorzieningen zoals eigen terras, extra privacy, ingerichte keuken, open haard, eigen badkamer, eigen slaapkamer. Boekingstip: boek een half jaar van tevoren of ga juist voor een last-minute deal om tegen de allerlaagste prijs een weekend of weekje weg te boeken.

Plaats een reactie