center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Giesen

Heerlijk uitrusten op een prachtig vakantiepark in Giesen en omgeving? Een familiepark wordt steeds populairder: de huisjes zijn lekker ruim en comfortabel, alles is vaak aanwezig, er is veel te doen voor kinderen en de parken hebben ook nog eens een fantastische ligging. Kortom: ideaal voor een familieweekend of een vriendenweekend. Op onze vakantiepark-vergelijker bieden wij bruikbare informatie over resorts en campings in en rondom deze plek. Bij de weergegeven partners boek je verrassend eenvoudig een bungalow of huisje op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Giesen.

  • Giesen is een groene en sfeervolle vakantieplek in Nedersaksen, Duitsland.
  • Resorts rondom deze locatie zijn niet voor niets erg populair: Dit komt voor een groot deel door de nabijgelegen natuur en wandel- en fietsgebieden.
  • Maandelijks is er genoeg te doen. Je kunt hier bijvoorbeeld skeeleren & midgetgolfen.
  • In deze omgeving is een groot aanbod kindvriendelijke accommodaties en parken met kinderboerderij, speelhallen, kidsclubs, entertainment, zwembad, speeltuin.
  • Chalets op resorts rondom deze locatie kosten zo’n €62 p/nacht.
LocatieGiesen
RegioNedersaksen
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Prijs weekend weg€286

Bungalowpark in de buurt van Giesen boeken

Giesen is hip door de prachtige natuur en de activiteiten in de regio. Op een resort rondom deze plek kan je voldoende ondernemen. Heerlijk tot rust komen in een sfeervolle mobil home of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! In het volgende blokje leggen we stap voor stap uit hoe je zo’n vakantiehuisje in Giesen het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Giesen reserveren

  1. Kies een reisorganisatie

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Je kunt kiezen voor grote parkketens zoals Landal, Molecaten, Roompot, Belvilla, Europarcs, Center Parcs en Topparken, Sunparks, Succes Holidayparcs, Hogenboom, Pierre & Vacances, Oostappen en natuurlijk Novasol, Dancenter, Ourthe & Somme, FranceComfort, Holidaysuites, Interhome. Er bestaan ook een heleboel kleinschalige zelfstandige parken en diverse mogelijkheden via platformen zoals Natuurhuisje.nl, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes, Booking.com. Kijk goed naar hoe het park gelegen is en welke faciliteiten er worden aangeboden. Denk aan restaurant en wellness.

  2. Kies verblijfsperiode

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en het aantal dagen dat je op het park wilt blijven. Geliefde vakantieperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Maak jij de boeking vlak voor vertrek? Dan heb je soms recht op last-minute voordeel. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je wordt doorgestuurd naar een tabel met de verschillende huurhuisjes, huisjes, bungalows, cottages, chalets, groepsaccommodatiesen soms ook safaritenten, glamping-opties, staplekken, ingerichte tenten, tiny houses. Scroll door de plaatjes en vind uit welke faciliteiten er beschikbaar zijn (zoals draadloos internet, sauna, televisie, bubbelbad, open haard, terras). Vergelijk de prijzen en klik op het vakantieverblijf dat geschikt is voor jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s kiezen

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor extra pakketten. Voorbeelden zijn: zachte handdoeken, een pakket met verse boodschappen of het huren van een bootje. Ga je met de hele familie, maar heb je niet veel plek over in de auto? Doorgaans zijn er enkele accommodaties met een speelkleed, speelhoek, wipstoel, traphek, kinderstoel, reisbedje.

  5. Boeken en betalen

    Loop alle details na en vul alle gegevens in. De eerste aanbetaling kan je snel doen aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals iDeal, Creditcard of overschrijving. Vaak heb je de mogelijkheid om een profiel te maken. Met zo’n profiel kan je eenvoudig vakantiegegevens bekijken, de datum van je reis wijzigen of een tafel in het restaurant reserveren.

vakantieparken-giesen-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Giesen (Nedersaksen)

Op dit platform tref je 52 weken per jaar betaalbare bungalow deals bij de tofste namen zoals Landal GreenParks, Center Parcs, Novasol, Belvilla, Roompot, Interhomeen reisorganisaties zoals Suntip, Prijsvrij, D-reizen, Stip Reizen, TUI en tevens Thomas Cook, Alltours, Corendon, Oad, Vakantiediscounter. Slimme boekers kijken naar de last-minute acties en niet te vergeten vroegboekkorting. Vergelijk de diverse parken en boek vandaag nog met korting online. Bijgaand verstrekken we de soorten voordeelacties en kortingscodes voor oktober 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in oktober ontvang jij meer voordeel als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting betekent een aantrekkelijke korting als je in de herfst/winter al jouw huisje voor de zomer vastlegt.
  • Online vouchers en actiecodes bieden een kleine korting of gratis extra’s.
  • Familiekorting: extra voordeel voor groepen met kinderen.
  • Seniorenkorting: aantrekkelijk voordeel voor parkbezoekers van 55+.
  • Pretpark aanbiedingen: Speciale deal inclusief geselecteerd attractiepark of dierentuin.
  • Vermijd het hoogseizoen: In de maanden juli en augustus (schoolvakantie) is het extra druk.

Aan de slag: hoe kies ik een recreatiepark?

Ontdek het vele moois in Giesen en ondervind de lekkerste gerechten uit de lokale keuken, sportieve uitjes en geniet van de rust en ruimte. Op vakantie gaan met kinderen, een vriendengroep, de familie of alleen met jouw partner? Voor elk reisgezelschap is een mooie accommodatie te vinden. In het stukje hieronder bieden we een helpende hand bij het achterhalen van het beste vakantiepark in Giesen! Andere relevant onderwerp: Hemelvaart.

Specifiek zoeken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Giesen hebben echt een fraaie ligging in de bossen of aan het water. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping met bepaalde kenmerken of ligging? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, zandkastelen bouwen of visjes vangen (in bijvoorbeeld een meertje, zwemvijver, rivier, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: samen ontdekken wat er allemaal bloeit en groeit.
  • Huisdieren toegestaan: neem je hond mee op reis.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ontspannen genieten van een knalvrije jaarwisseling.
  • Omgeving van attractiepark of dierentuin: op max. 15 minuten afstand van een dagje uit.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

Exclusieve en luxe recreatieparken rondom Giesen vergelijken

Tijdens je reis genieten van een luxe vakantie, en wil je je nergens om bekommeren? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en reserveer een reis compleet met wellness en rust. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen jacuzzi, privé zwembad, bubbelbad, sauna. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: sfeervol, modern en luxe ingerichte bungalows.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: heerlijk genieten van jouw eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: in alle rust en stilte baantjes trekken in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: fijne massages voor lijf en gezicht.
  • Verzorgingstype: kies uit volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Kindvriendelijke parken met zwembadNedersaksen

Zo’n familiepark is heel praktisch voor een midweek of week vakantie met de familie. Het is in dat geval fijn dat er voor kinderen voldoende vertier is. Denk o.a. aan speeltoestellen, indoor-speeltuin, speelpark, sportvelden, spelletjes, bowling. In Duitsland zitten mooie gezinsparken met unieke zwembaden. Vaak van alle gemakken voorzien: waterattracties, kinderbad, (overdekt) binnenbad, (verwarmd) buitenbad, peuterbad, waterglijbanen. Op sommige resorts vind je ook een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief reiswieg, babybadje, kinderstoel, wandelwagen, bolderkar, traphekje. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: luxe subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbanen.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: je kunt als gast het hele jaar door baantjes trekken.
  • Zee, rivier, recreatieplas of meer: van een frisse ochtendduik tot een middagje surfen.
  • Ligweide / Zonneweide: een royaal strand voor de hele familie.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste speeltoestellen voor kids van 1 t/m 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Giesen online boeken?

Bekijk de beste accommodaties Duitslanden kies jouw vertrekperiode!

Vakantieparken met hond: mag dat?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Giesen met hond? In dit gebied zijn er voldoende vakantieaccommodaties boekbaar waar jouw huisdier ook welkom is. Je kunt hier heerlijk samen de natuur ontdekken. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in het huisdiervriendelijke huisje. Deze buurt is ideaal voor iedereen met een hond.

  • In dit gebied heb je tal van parken waar de hond mee kan.
  • Honden geef je bij reservering direct op. Je betaalt een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden: hondenmand, ruime wandelgebieden, hondendouche, hondenbench, hondenstrand, omheinde tuin.

Het selecteren van een accommodatie

Bij moderne parken kan je een keuze maken uit diverse mooie huisjes. Elk verblijf heeft zowel voor- als nadelen. Onderstaand verstrekken we een samenvatting van de meest voorkomende accommodaties. Bekijk ook eens deze parken: Landal Travemünde, Buitenplaats Holten of Roompot Vakantiepark Aquadelta.

  • Bungalow: een perfecte accommodatie voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een boshuisje met eigen oprit, terras, keuken en sanitair.
  • Appartement: met een hotelkamer wordt alles voor je geregeld (soms ook ontbijt).
  • Mobile home / stacaravan: omgeven door groen is een recreatiewoning zeer geschikt voor ouderen.
  • Glamping: boek een ingerichte tent (lodgetent) en alle staat voor je klaar bij aankomst.
  • Staanplaats: een plek in de zon (of schaduw) voor je camper, vouwwagen of tent.

Bekijk populaire schoolvakanties en reisperiodes

Veel van de vakantieresorts in de buurt van Giesen zijn vrijwel het hele jaar open. In de schoolvakanties van 2024 zal het wat drukker zijn dan gebruikelijk. Het is vaak noodzakelijk om in het hoogseizoen op tijd te boeken. In onderstaand schema lees je meer informatie over de meest gangbare reisperiodes.

  • Weekendje weg: lekker 3 dagen bijkomen en genieten van alle comfort.
  • Midweek: meestal aankomst op maandag en vertrek weer op vrijdag.
  • Week: een volle week genieten van al het comfort van het park.
  • Zomervakantie: Dit jaar valt deze vakantie tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Een gewilde plek is het park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op populaire Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn veel huisjesparken gewoon geopend.
  • Voorjaarsvakantie: ervaar de lentekriebels vanuit jouw favoriete bungalowpark (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: valt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Boek op tijd jouw favoriete bospark.
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor 12 – 20 personen

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Giesen voor een onbezorgd familieweekend, reünie of vriendenweekend? Probeer dan een groepsverblijf te reserveren: dit is een grote en karakteristieke accommodatie waar jong en oud zich meteen thuis zal voelen. Op het park zelf vind je sport, spel en animatie: denk aan squashen en paddling. Hierbij vind jij de onderscheidende aspecten van kleine of grote vakantiehuizen in Giesen.

  • 2 personen: een knus en sfeervol huisje perfect voor twee pers. (tiny house).
  • 3/4 personen: met 1 of 2 tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: bij dergelijke grote huizen is de eindschoonmaak meestal verplicht.
  • 11/12 personen: Een royale ruimte met grote slaap- en badkamers. Altijd met o.a. vaatwasser, bedlinnenpakket en uitgebreide keuken.
  • 13/14 personen: Uiteraard met een mooie grote televisie en draadloos internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een prachtige villa uitgerust met kindermeubilair en ook volledig uitgerust met o.a. buitenkeuken, koelkast, kookgedeelte, wasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, balkon.
  • 20+ personen: toffe vergaderlocaties voor grote groepen collega’s.

Prijsindicatie van een familiepark oktober 2024

Voordat je boekt wil je misschien eerst meer weten over de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Giesen? In de tabel hieronder doorzoek je de gemiddelde prijzen in 2024 van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in de meest gereserveerde overnachtingstypes. Of klik door voor praktische info over parken in en rondom Hademstorf, Gielde & Habighorst.

Soort huisjeWeekendprijs
Bungalow€428
Chalet€381
Mobil Home of Stacaravan€238
Ingerichte tent€190
Groot vakantiehuis€1142
Gemiddelde prijs verblijven op huisjespark omgeving Giesen.

Zoek de leukste kindvriendelijke bungalowparken via internet

Bekijk last-minutes en boek vandaag nog online!

Vakantieparken Giesen vergelijken: Toonaangevende reisorganisaties en aanbieders

Mobil homes tot aan villa’s kun je vastzetten via Nederlandse en buitenlandse touroperators. We hebben het dan over zelfstandige parken, verhuurders van vakantiehuisjes en snel groeiende platforms als Booking.com en Airbnb. Je vergelijkt de beste verhuurbedrijven in het onderstaande overzicht.

  • Center Parcs: Gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst.
  • Roompot: Ruim 50 jaar ervaring met klanten in de watten leggen.
  • Landal GreenParks: Altijd een mooie locatie te vinden aan zee, in het bos of in de bergen.
  • Topparken: Ook met kampeermogelijkheden voor de zomervakantie.
  • Europarcs: Ruime mogelijkheden voor inchecken en uitchecken.
  • Novasol: Keuze uit meer dan 50.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: Zoekmachine met tienduizenden huurwoningen door heel Europa.
  • Natuurhuisje: De mooiste huisjes in ‘t hart van de natuur.
  • Bungalowspecials: Groot aanbod parken en zeer gebruiksvriendelijke website.
  • Pierre & Vacances: Zorgeloos op vakantie dankzij het Veiligheid+ motto.
  • Interhome: Elke vakantiewoning wordt vooraf grondig gecontroleerd.
  • Booking.com: Praktische boekingssite voor iedereen die snel een nachtje weg wil.
  • Airbnb: Voordelig het huis van iemand anders huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: Sunweb, D-reizen, TUI, Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter voor een gedenkwaardige verre reis of een heerlijke all-inclusive vakantie.

7-daagse weersvoorspellingen

In deze plek is er een prettig zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. De temperatuur (gemiddeld over 12 maanden) is zo’n 13 graden °C. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 °C). In de grafiek hieronder zie je het weerbericht in het gebied van vakantiebestemming Giesen (Nedersaksen).

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


FAQ met veelgestelde vragen rondom recreatiewoningen

Waarom kiezen voor een vakantieresort in Giesen?

Giesen is een bijzondere plaats waar je alle kanten uit kunt. Je voelt hier vrijwel meteen het ultieme vakantiegevoel. Vakantie in een bungalow of huisje op een vakantiepark is beslist de moeite waard. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, er is animatie en entertainment voor de kinderen en je bent altijd midden in de natuur.

Mag ik mijn huisdier of hond meenemen?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Giesen en daarbuiten. Over het algemeen mag je tijdens je verblijf maximaal 2 huisdieren meenemen per verblijf. Voor hondeneigenaren zijn er wel extra regels: je moet zorgen dat je jouw hond onder appel hebt en de dieren moeten gechipt zijn. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Liever geen dieren op vakantie? Bekijk dan de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Giesen hoort bij het gebied Nedersaksen, in Duitsland. Het is al jaren een unieke Duitse en gezellige streek. In deze natuurrijke plek kom je helemaal tot rust en er is voldoende te beleven. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een dagje naar populaire dorpjes en themaparken. Ben je een liefhebber van sport? De sportieveling hoeft zich niet te vervelen: paardrijden, mountainbiken, varen, klimmen, kanoën, kajakken.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een vakantiewoning boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Giesen is al te regelen vanaf €62 per overnachting. Dat is minder betaalbaar in vergelijk met een particulier vakantieverblijf of een plekje op een camping voor je eigen caravan of tent. Voor deze extra prijs kun je vaak rekenen op extra veel gemak zoals: eigen badkamer, eigen terras, eigen slaapkamer, open haard, extra privacy, ingerichte keuken. Boekingstip: ga voor vroegboekkorting of kies een last-minute arrangement voor extra voordeel.

Plaats een reactie