center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Frankenfeld

Een vakantieaccommodatie boeken op een mooi vakantiepark in Frankenfeld en omgeving? Een bungalowpark is erg geliefd: de bungalows zijn luxe en royaal, alles is vaak aanwezig, kinderen kunnen lekker spelen met leeftijdgenootjes en je geniet ook nog eens van een heerlijke ligging in het groen. Erg leuk voor een week met het gezin of even er tussenuit met vrienden. Op onze vakantiepark-vergelijker bieden wij uitgebreide tips over vakantieparken in de omgeving. Bij de weergegeven reisorganisaties boek je heel eenvoudig een mobil home of huisje op de bekendste bungalowparken in de omgeving van Frankenfeld.

  • Frankenfeld is een groene en inspirerende plek in Nedersaksen, Duitsland.
  • Vakantieresorts rondom dit gebied zijn behoorlijk geliefd. Een belangrijke reden hiervoor is de veelzijdige natuurrijke gebieden.
  • Elke week is er genoeg te doen. Wat dacht je van kajakken maar ook tennissen.
  • Nabij deze locatie kan je ook kiezen uit diverse kindvriendelijke parken met kinderboerderij, animatie, speeltuin, speelhallen, zwembad, kidsclubs.
  • Chalets op vakantieparken in deze regio kosten je gemiddeld genomen €67 voor 1 dag.
LocatieFrankenfeld
StreekNedersaksen
LandDuitsland
Gemiddelde temperatuur13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol betalenDe wegen zijn tolvrij
SpreektaalDuits
Kosten weekend weg€311

Bungalowpark in de buurt van Frankenfeld boeken

Frankenfeld is een mooie vakantiebestemming vanwege de prachtige natuur en de activiteiten in de regio. Op een camping / resort in deze omgeving voelt iedereen zich thuis. Lekker genieten bij een knisperend haardvuur in een volledige ingerichte mobil home of met alle familieleden in een groepsaccommodatie? Er zijn volop mogelijkheden! Middels het volgende stappenplan lees je stap-voor-stap hoe jij een vakantiehuisje in Frankenfeld vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Frankenfeld reserveren

  1. Maak een keuze uit de aanbieders

    Kies eerst een park of site waar je wilt boeken. Er zijn diverse grote ketens. Je kunt dan denken aan Belvilla, Europarcs, Landal, Roompot, Libéma, Molecaten en Hogenboom, Sunparks, Oostappen, RCN, Pierre & Vacances, Succes Holidayparcs. Maar wat dacht je van Upladparcs, Interhome, Ourthe & Somme, Novasol, Holidaysuites, Dancenter. Daarnaast zijn er natuurlijk kleinschalige privé parken en diverse mogelijkheden via platformen zoals Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Natuurhuisje.nl, Booking.com. Kijk kritisch naar de ligging van het park en welke voorzieningen er zijn. Denk aan snackbar en wellness.

  2. Kies het aantal dagen

    Kies jouw dag van aankomst en geef ook direct je vertrekdag aan. Typische reisperiodes zijn een (lang) weekend, midweek of week en de schoolvakanties. Reserveer je kort voordat je vertrekt? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Kies ook het aantal personen.

  3. Maak een keuze uit de huuraccommodaties

    Je ziet nu een schema met alle beschikbare chalets, huisjes, huurhuisjes, groepsaccommodaties, stacaravans, cottagesen (indien beschikbaar) tiny houses, safaritenten, staplekken, villa’s, ingerichte tenten. Blader door de afbeeldingen en check welke voorzieningen inclusief zijn (o.a. vaatwasser, terras, televisie, sauna, bubbelbad, draadloos internet). Vergelijk de prijzen en start het boekingsproces voor het soort huisje dat past bij jouw vakantiewensen.

  4. Extra pakketten toevoegen

    Ga voor een onbezorgde vakantie met verschillende extra’s. Om je een idee te geven: beddenopmaakservice, een diner of bootverhuur. Ga je met de kids op pad, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Soms kun je cottages boeken met een wipstoel, reisbedje, kinderstoel, traphek, speelkleed, speelhoek.

  5. Boeking afronden

    Check de aankomst- en vertrekdag en de accommodatie en voer je naam, adres en contactgegevens in. De betaling en onkosten overmaken gaat eenvoudig met populaire betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Het is praktisch om een registratie met eigen account te maken. Hiermee kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, een wijziging doorgeven of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-frankenfeld-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen september 2024: goedkoop vakantiepark regio Frankenfeld (Nedersaksen)

Op dit platform check je altijd de meest aantrekkelijke bungalow promoties bij populaire parken zoals Belvilla, Landal GreenParks, Europarcs, Roompot, Novasol, Interhomemaar ook reisorganisaties zoals D-reizen, Suntip, Sunweb, Stip Reizen, Prijsvrij. Bekijk ook Alltours, de Jong Intra Vakanties, Corendon, Oad, Vakantiediscounter. Er is een grote voorkeur voor de last-minute trips en natuurlijk vroegboekkorting. Onderzoek de verschillende parken en bekijk direct de verschillende acties en aanbiedingen. Hieronder delen we aanvullende informatie over acties en discounts voor september 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in september ontvang jij meer voordeel wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting houdt in extra korting wanneer je in het voorjaar al boekt voor de zomer.
  • Promotiecodes kunnen je soms ook gratis extra’s bieden.
  • Familiekorting: het hele gezin inclusief kinderen mee op vakantie voor lage prijzen.
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark reizen: Gratis bezoek aan een attractiepark of dierentuin in de buurt.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Aan de slag: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Laat je verwonderen door de vele gezichten van Frankenfeld en beleef een vakantie vol de lekkerste gerechten uit de lokale keuken, onvergetelijke uitstapjes en ga erop uit in de prachtige natuur. Ga jij reizen samen met kinderen, met je vrienden, de familie of met je partner? Voor elk reisgezelschap is een accommodatie te vinden. Hieronder geven we tips voor het kiezen van het beste vakantiepark in Frankenfeld! Je kunt ook verder lezen over Novasol.

Zoek een park met een mooie ligging of faciliteiten

De familieparken rond Frankenfeld hebben zeker een aantrekkelijke ligging in een afwisselend landschap. Prefereer jij een camping of park met een exclusieve of bijzondere ligging? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (o.a. in een meertje, zwemvijver, beekje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: ideaal voor actievelingen én rustzoekers.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: perfect voor kinderen of huisdieren die bang zijn voor het vuurwerk.
  • Kort bij een attractiepark of dierentuin: op max. 15 minuten afstand van een dagje uit.
  • Park aan zee: vakantiewoningen aan het strand / de kust boeken.

Luxe recreatieparken rondom Frankenfeld vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie? Even helemaal niets anders dan genieten? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en reserveer een midweek vol met ontspanning en exclusiviteit. Genieten van een eigen wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een whirlpool, privé zwembad, sauna, jacuzzi. Aan het einde van de dag kan je nog langs de spa voor een massage.

  • Wellness / Spa: de perfecte plek om te ontspannen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het ultieme gevoel van ontspanning in een hottub.
  • Privé zwembad: de dag beginnen met een heerlijke duik in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: een eigen kapsalon, nagelstudio en massages.
  • Verzorgingstype: profiteer van volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Speciale kindvriendelijke parken met zwembad in Nedersaksen

Een familiepark kan handige zijn voor een weekendje met de hele familie. Een belangrijke eigenschap is dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: theater, bowling, speeltoestellen, spelletjes, speelpark, indoor-speeltuin. Rondom Duitsland tref je luxe gezinsparken met meerdere zwembaden. Voor elke doelgroep: peuterbad, (overdekt) binnenbad, waterattracties, (verwarmd) buitenbad, kinderbad, stroomversnellingen. Tevens kun je informeren naar een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, kinderbed, bolderkar, wandelwagen, babybadje, kinderstoel. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: volop zwem- en waterpret in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: lekker warm in de winter en verkoelend in de zomer.
  • Privé (binnen) zwembad: lekker zwemmen ongeacht het weer.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: lekker uitrusten op een handdoekje in de zon.
  • Speeltuin / speelhal: de hele dag vermaak voor kinderen tot 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Frankenfeld meteen online boeken

Bekijk alle chalets in Duitsland en boek eenvoudig online

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Naar een voordelig vakantiepark in Frankenfeld met hond? In dit gebied zijn er voldoende vakantieaccommodaties te vinden waar huisdieren zijn toegestaan. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. ’s Avonds lekker weer bijkomen in jouw eigen huisdiervriendelijke vakantieaccommodatie. Deze streek is perfect voor mensen met honden.

  • Honden worden op veel parken in deze omgeving toegelaten.
  • De meeste parken rekenen een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden bijvoorbeeld: voerbakken, hondenstrand, hondenbench, omheinde tuin, ruime wandelgebieden, hondenmand.

De tofste accommodaties

Vaak is er genoeg te kiezen. Je vindt hier veel moderne huis. Ieder vakantieverblijf heeft zowel voor- als nadelen. Verderop delen wij een overzicht met de meest populaire accommodaties. Andere interessante parken voor jou: Les Chalets et Lodges des Alpages, UplandParcs Haus Bergsicht + Residence Blankenberge.

  • Bungalow: een warm en gezellig huisje voor de hele familie.
  • Chalet / lodge: een gezellig boshuisje op een schitterende locatie in het groen.
  • Appartement: een volledig uitgeruste hotelkamer maakt dat jij je echt thuis voelt.
  • Mobile home / stacaravan: een sfeervolle recreatiewoning die het gevoel van kamperen meebrengt.
  • Glamping: deze luxe ingerichte tent (lodgetent) staat al voor jou klaar als je aankomt.
  • Staanplaats: ga op pad met de camper, caravan, tent of vouwwagen.

Bepaal de gewenste reisperiode

Veel vakantieresorts in de buurt van Frankenfeld zijn praktisch het gehele jaar geopend. Rondom de schoolvakanties zijn de huisjes eerder volgeboekt. Het kan handig zijn om voor deze weken je verblijf vroeg vast te zetten. In de bijgaande opsomming bieden we de meest gekozen vakantieweken.

  • Weekendje weg: een korte vakantie van vrijdag tot maandag.
  • Midweek: geniet van 5 dagen vakantie (ideaal voor stedentrip of wellness).
  • Week: een hele week uitrusten op de mooiste parken.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen gaan voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op betaalbare Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vind je vaak speciale kerstdeals op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: een bungalowpark in het voorjaar is extra sfeervol (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: valt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Boek op tijd jouw favoriete bospark.
  • Feestdagen: Wees er op tijd bij voor Paasweekend (31 maart 2024), hemelvaart (9 mei 2024), pinksteren (19 mei 2024) en oud en nieuw (31 december 2024).

Informatie en voordelen van een groepsaccommodatie

Wil je graag een boeking doen voor een groepsaccommodatie in Frankenfeld voor een familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Informeer dan naar een groepsverblijf: het gaat om een ruim opgezette en sfeervolle vakantiewoning met alles wat je nodig hebt voor jong en oud. De omgeving van het vakantiepark biedt allerlei activiteiten: denk aan lasergamen en golfen. In het stukje hieronder vind jij de verschillende kleine & grote vakantiehuizen in Frankenfeld.

  • 2 personen: een bijzondere tiny house op een unieke plek in de regio.
  • 3/4 personen: met privacy in een eigen tweepersoonskamer (ook eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: grote vakantiewoning incl. 5 slaapkamers en privé zwembad.
  • 9/10 personen: op de vertrekdag gelijk vertrekken zonder verplichte eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Met voldoende slaap- en badkamers voor een grote groep. Zaken als bedlinnenpakket, vaatwasser, koelkast, e.d. zijn inbegrepen.
  • 13/14 personen: Natuurlijk met Internet (WiFi) en een grote televisie.
  • 15/16 personen: een luxe villa met bij te boeken kindermeubilair en diverse voorzieningen als buitenkeuken, koelkast, wasmachine, balkon, oven en magnetron, kookgedeelte, diepvries.
  • 20+ personen: ook als vergaderlocatie te huren voor workshops en trainingen.

Tarieven van een familiepark september 2024

Benieuwd naar de geschatte kosten van een vakantieverblijf huren in Frankenfeld? In de tabel hierna bieden we de actuele tarieven van een weekend (3 nachten) in de meest gewilde type vakantiewoningen. We geven ook een toelichting op prijzen en info over parken in Gorleben, Dielmissen of Diekholzen.

Type verblijfKosten regulier weekend
Bungalow€466
Chalet€414
Mobil Home / Stacaravan€259
Ingerichte tent€207
Groot vakantiehuis€1242
Geschatte kosten van diverse type vakantiehuisjes op huisjespark omgeving Frankenfeld.

Doorzoek de leukste kindvriendelijke bungalowparken eenvoudig online

Bekijk last-minute acties en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Frankenfeld vergelijken: Kwalitatieve reisorganisaties en parkketens

Vakantieaccommodaties kan je reserveren via regionale en nationale touroperators. Denk aan individuele parken, verhuurders van alleen losse huisjes en tussenpartijen als Booking.com of Airbnb. Je vindt de meest gekozen verhuurbedrijven in het overzicht hieronder.

  • Center Parcs: Parken in wel 4 Europese landen met premium cottages.
  • Roompot: Je vakantie veilig boeken en betalen via je roompot account.
  • Landal GreenParks: Geweldige huisjes voor gezinnen met kinderen en/of ouderen.
  • Topparken: De mooiste vakantiehuizen en villa’s tot 14 personen.
  • Europarcs: Eenvoudig en snel jouw volgende vakantie samenstellen.
  • Novasol: Zoek eenvoudig een huisje op een mooie en rustige locatie.
  • Belvilla: Bijna 3 miljoen gasten ontvangen in 1 jaar tijd!
  • Natuurhuisje: De gaafste verblijven op bijzondere plekjes in heel Europa.
  • Bungalowspecials: Groot aanbod parken en zeer gebruiksvriendelijke website.
  • Pierre & Vacances: Eenvoudig online reserveren met de veilige en snelle boekingsmodule.
  • Interhome: Zwitserse kwaliteit & zekerheid (beoordeeld met een 8,7)!
  • Booking.com: Grootste aanbod huizen, appartementen, hotels, B&B’s en meer.
  • Airbnb: Moeiteloos wereldwijd een vakantieverblijf reserveren direct bij de eigenaar.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, D-reizen, TUI, Prijsvrij, Thomas Cook, Sunweb voor een verre rondreis of een exclusieve all-inclusive vakantie.

De weersvoorspellingen van vandaag en morgen

In deze regio heb je het zeeklimaat. De drukste tijd is mei, juni en september. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar is 13 graden celcius. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 °C). Hieronder ontdek je de actuele weersverwachtingen in en rondom van vakantiebestemming Frankenfeld (Nedersaksen).

Weerbericht zaterdag 21 september 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Frankenfeld?

Frankenfeld is een mooie regio waar van alles te beleven is. Deze omgeving geeft je direct het ultieme vakantiegevoel. Het vastleggen van een bungalow of huisje op een vakantieresort is absoluut een aanrader. Er zijn ontzettend veel voorzieningen, er zijn veel activiteiten voor de kinderen en je bent altijd direct in de natuur.

Mogen honden ook mee op het park?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Frankenfeld en de directe omgeving. Meestal is het maximaal 2 huisdieren per vakantieverblijf. Er gelden wel regels: je moet zorgen dat je jouw hond onder appel hebt en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. In zeldzame gevallen kan je ook een hondenbungalow boeken. Liever geen beesten om je heen? Kijk dan naar de beschikbare huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de buurt?

Frankenfeld is gelegen in Nedersaksen, in Duitsland. Echt een unieke Duitse en sfeervolle omgeving. In deze groene regio kan je lekker genieten van de natuur en je kunt prima wandelen, fietsen of toeren. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar gezellige plaatsen en evenementen. Ben jij sportief aangelegd? De actieveling komt aan zijn trekken met onder andere: varen, paardrijden, mountainbiken, kajakken, kanoën, watersporten.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een huuraccommodatie boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Frankenfeld doe je al vanaf €67 per overnachting. Deze kosten liggen wat hoger t.o.v. een particuliere vakantiewoning of een tentplek of staanplaats voor je caravan. Voor een iets hogere prijs per nacht geniet jij wel van veel extra’s zoals extra privacy, eigen badkamer, open haard, eigen terras, hottub, ingerichte keuken. Handig om te weten: ga voor vroegboekkorting of check last-minute aanbiedingen om alles betaalbaar te houden.

Plaats een reactie