center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Neuweiler

Samen met de familie erop uit op een tof vakantiepark in Neuweiler en omgeving? Een bungalowpark heeft tal van pluspunten: de stacaravans en mobil homes zijn modern en ruim, het is van alle gemakken voorzien, er is veel te doen voor kinderen en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Een uitkomst voor een weekendje met familie of quality time doorbrengen met je partner. Op onze vakantiepark-vergelijker bieden wij handige informatie en boekingssites voor vakantiehuisjes en parken in de regio. Bij de getoonde aanbieders boek je voordelig en gemakkelijk een stacaravan of huisje op de meest geboekte bungalowparken in de omgeving van Neuweiler.

  • Neuweiler is een leuke en behaaglijke plaats in Baden-Württemberg, Duitsland.
  • Vakantieresorts rondom dit gebied zijn er volop te vinden: Dat is te danken aan de rustgevende natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Over het algemeen kan je hier kiezen uit leuke activiteiten. Onder andere ponyrijden en tennissen.
  • In de omgeving is een groot aanbod kindvriendelijke vakantieparken met speelhallen, speeltuin, zwembad, animatie, kinderboerderij, kidsclubs.
  • Vakantiewoningen op een bungalowpark in en rondom deze bestemming kosten doorgaans €64 per dag.
PlaatsNeuweiler
OmgevingBaden Württemberg
LandDuitsland
Gemiddelde temp.13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
SpreektaalDuits
Kosten weekend weg€294

Bungalowpark in de buurt van Neuweiler boeken

Neuweiler is geschikt als bestemming gezien de omliggende natuurgebieden en de diversiteit in excursieaanbod. Op een resort in dit gebied kan je alle kanten op. Genieten van de rust en elkaar in een exclusieve chalet of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Niets is te gek! In onderstaand gedeelte lees je stap-voor-stap op welke manier je een vakantiehuisje in Neuweiler het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Neuweiler reserveren

  1. Maak een keuze uit de aanbieders

    Kies eerst een park of site waar je wilt boeken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Libéma, Landal, Center Parcs, Molecaten, Europarcs, Belvilla en Pierre & Vacances, Succes Holidayparcs, Topparken, RCN, Hogenboom, Oostappen en natuurlijk Dancenter, FranceComfort, Upladparcs, Holidaysuites, Novasol, Interhome. Daarnaast zijn er natuurlijk wat kleinere zelfstandige parken en tussenpartijen als Bungalowspecials, Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Natuurhuisje.nl. Kijk in ieder geval goed naar de ligging van de huisjes en voorzieningen zoals Kids Club en minigolf.

  2. Reisdata kiezen

    Selecteer de vertrekdag en kies de verblijfsperiode. Populaire reisperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en let ook zeker op de schoolvakanties. Boek je een paar weken voor aankomst? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Belangrijk: geeft altijd het juiste aantal reizigers op.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je wordt doorgestuurd naar een schema met het actuele aanbod bungalows, huisjes, stacaravans, cottages, groepsaccommodaties, chaletsen in enkele gevallen ook staplekken, villa’s, glamping-opties, safaritenten, tiny houses. Bekijk afbeelding en vind uit welke voorzieningen er aanwezig zijn (bijvoorbeeld sauna, televisie, open haard, bubbelbad, draadloos internet, vaatwasser). Bepaal je totale budget en neem het vakantiehuisje dat past bij jouw wensen.

  4. Extra services

    Je kunt de reservering uitbreiden met additionele services. Om je een idee te geven: zachte handdoeken, ontbijt aan de deur of de verhuur van boten / fietsen. Ga je met de kids op pad, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Tegen extra betaling kan je ook extra’s boeken als speelhoek, wipstoel, reisbedje, traphek, speelkleed, kinderstoel.

  5. Reservering afronden

    Controleer de gekozen accommodatie en extra’s en voer je naam, adres en contactgegevens in. Betalen doe je snel en veilig met diverse gangbare betaalmethodes zoals Creditcard, overschrijving of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een account aan te maken. Met een eigen account kan je inloggen en online inchecken, een annulering of wijziging doorgeven of een speciaal verzoek indienen.

vakantieparken-neuweiler-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen september 2024: goedkoop vakantiepark regio Neuweiler (Baden Württemberg)

Op deze pagina tref je 12 maanden per jaar voordelige bungalow vouchers bij de tofste resorts zoals Novasol, Landal GreenParks, Center Parcs, Interhome, Europarcs, Belvillaen ook reisorganisaties zoals Suntip, Stip Reizen, Prijsvrij, D-reizen, Sunweb en natuurlijk Oad, Alltours, Corendon, de Jong Intra Vakanties, Vakantiediscounter. Populair zijn de last-minute specials en de royale vroegboekkortingen. Kies een van de uitgelichte parken en boek vandaag nog met korting online. Bijgaand vind je aanvullende informatie over voordeelacties en aanbiedingen voor september 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in september bespaar je behoorlijk op de prijs wanneer je vlak voor vertrek een boeking maakt.
  • Vroegboekkorting wil zeggen een aantrekkelijke korting als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Promotievouchers geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: het hele gezin inclusief kinderen mee op vakantie voor lage prijzen.
  • Seniorenkorting: een speciaal tarief voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark aanbiedingen: Tegen een scherpe prijs een bezoek aan vakantiepark en de mooiste dierentuinen en attractieparken.
  • Kies bewust een tijd buiten het hoogseizoen: De drukte in juli en augustus is door de schoolvakanties extra hoog.

Ondersteuning: het vergelijken van recreatieparken

Laat je betoveren door het authentieke Neuweiler en ga genieten van lokale delicatessen, onvergetelijke excursies en kom helemaal tot jezelf in het groen. Bestaat je reisgezelschap uit kinderen, je beste vrienden, met alle familieleden of romantisch met je partner? Voor elke groepssamenstelling is een geschikte accommodatie. In het bijgaande stukje bieden wij tips en tricks voor het achterhalen van het beste vakantiepark in Neuweiler! Je kunt ook verder lezen over Luxe vakantiepark.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

Familieparken rond Neuweiler hebben in veel gevallen een rustige ligging om en nabij natuurgebieden en steden. Ben jij op zoek naar een camping die op een bijzondere plek gelegen is? Bijgaand vind je de meest gekozen opties.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (bijvoorbeeld in een rivier, zwemvijver, meertje, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: geniet van de natuur in een bosrijke omgeving.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: bewust genieten van de stilte tijdens oud en nieuw.
  • Omgeving van attractiepark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan het strand / de kust.

Luxueuze recreatieparken rondom Neuweiler vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties, en wil je je nergens om bekommeren? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en kies een vakantie die draait om comfort en persoonlijke aandacht. Helemaal tot jezelf komen in een wellness bungalow. Geniet van jouw eigen bubbelbad, sauna, whirlpool, privé zwembad. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: luxe huisjes die van alle gemakken zijn voorzien.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: heerlijk genieten van jouw eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: een luxe eigen overdekt buitenbad of binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna helemaal voor jullie zelf (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: gezichtsbehandeling, bodyscrub of een volledig arrangement.
  • Verzorgingstype: kies voor volpension, halfpension, logies en ontbijt of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: een gebied waar geen kinderen zijn toegestaan.

Overzicht kindvriendelijke parken met zwembad Baden Württemberg

Een familiepark is heel praktisch voor een weekendje met de hele familie. Het is in dat geval fijn dat er voor kinderen veel te doen is. Denk o.a. aan spelletjes, bowling, speelpark, indoor-speeltuin, sportvelden, speeltoestellen. In Duitsland liggen zeer complete gezinsparken met meerdere zwembaden. Waterplezier voor iedereen: stroomversnellingen, peuterbad, (overdekt) binnenbad, waterattracties, (verwarmd) buitenbad, kinderbad. Op steeds meer parken vind je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, babybadje, wandelwagen, bolderkar, reiswieg, traphekje. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: prachtig waterglijbanen, wildwaterbanen inclusief glijbanen en wildwaterbaan.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: altijd warm, droog en schoon zwemmen en omkleden.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: genieten van de heerlijke rust van het water.
  • Ligweide / Zonneweide: schaduw of zon met je eigen parasol en ligbed.
  • Speeltuin / speelhal: diverse speeltoestellen verspreid over het park (of indoor).

Mooiste vakantiepark Neuweiler zoeken en boeken

Bekijk de tofste bungalows in Duitsland en reserveer vandaag nog online

Vakantieparken met hond: mag mijn huisdier mee?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Neuweiler met hond? In dit gebied zijn er leuke vakantieaccommodaties die je kunt boeken waar ook jouw huisdier lekker mee mag. Een lekkere lange wandeling maken met jouw hond. ’s Avonds lekker weer bijkomen in een speciale huisdiervriendelijke accommodatie. Deze buurt biedt volop mogelijkheden voor mensen met een hond.

  • Honden zijn op veel parken in deze omgeving toegestaan.
  • Vaak betaal je een kleine toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden onder andere zaken als: hondenstrand, omheinde tuin, hondenmand, voerbakken, hondendouche, hondenbench.

Overzicht met beschikbare accommodaties

Tegenwoordig bestaat er de keuze uit huisjes in allerlei soorten en maten. Ieder verblijf heeft zo weer zijn eigen sfeer en karakteristieken. Hierbij bekijk je een samenvatting van de meest aangeboden vakantieaccommodaties. Of bekijk eens de pagina over parken als: Maison de vacances – Brossac, Résidence-Club les Villa Bel Godère of EuroParcs de IJssel Eilanden.

  • Bungalow: een exclusief vakantiehuisje met veel sfeer.
  • Chalet / lodge: vaak een houten boshuisje op een mooie plek in de natuur.
  • Appartement: een heerlijke hotelkamer waar je van alle gemakken bent voorzien.
  • Stacaravan / Mobile home: verrassend grote recreatiewoning met veel luxe.
  • Glamping: kamperen in een comfortabele ingerichte lodgetent voorzien van alle luxe.
  • Staanplaats: ga met je vouwwagen, caravan of tent op pad.

Bepaal de gewenste reisperiode

De meeste vakantieresorts in de buurt van Neuweiler zijn 12 maanden per jaar open. In de periode van de nationale schoolvakanties moet je rekening houden met extra drukte. Het kan handig zijn om voor de drukke maanden op tijd te boeken. In het stukje hieronder lees je meer informatie over de meest gangbare periodes.

  • Weekendje weg: even er een paar dagen tussenuit met je gezin of vrienden.
  • Midweek: een korte vakantie, vaak van maandag tot vrijdag.
  • Week: een hele week ontspannen op een leuk park.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Ideaal voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op erkende Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn er hele toffe kerstarrangementen op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: genieten van de voorjaarszon op een heerlijk bungalowpark (dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: ervaar het ultieme buitenleven vanuit een groen bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Speciale arrangementen rondom Oud en nieuw: (31 december 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Pinksteren (19 mei 2024).

Groepsaccommodaties voor families of vrienden

Zoek je een groepsaccommodatie in Neuweiler voor een onbezorgd familieweekend, reünie of een weekend met vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: het gaat om een ruim opgezette en toegankelijke verblijfsplek met alle benodigde voorzieningen. Rondom het huisjespark vind je ontspanning voor iedereen: denk aan squashen en E-chopper verhuur. Hieronder tref je de meest gekozen kleine en grote vakantiehuizen in Neuweiler.

  • 2 personen: een bijzondere tiny house op een unieke plek in de regio.
  • 3/4 personen: ideaal voor kleine families of vriendengroepen (tweepersoonskamer en eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: meerdere slaapkamers en/of eigen badkamers (soms met open haard).
  • 7/8 personen: met 3 tot 5 slaapkamers en soms zelfs met privé zwembad.
  • 9/10 personen: voor grote gezinnen en vriendengroepen (eindschoonmaak inclusief).
  • 11/12 personen: Royale bungalow of huisje met 6 slaapkamers. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Natuurlijk met Internet (WiFi) en een grote televisie.
  • 15/16 personen: een XL-villa met kindermeubilair inbegrepen en handige faciliteiten als buitenkeuken, kookgedeelte, koelkast, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, balkon, wasmachine.
  • 20+ personen: een sfeervolle vergaderruimte in een ontspannen sfeer.

Kosten van een familiepark september 2024

Alles weten over de onkosten van een vakantieverblijf huren in Neuweiler? In het rekenvoorbeeld hieronder delen we de geschatte prijzen van een weekend (vrijdag tot maandag) in verschillende verblijven. Bekijk ook praktische info over parken in en rondom Kirchheimamneckar, Neulussheim of Kirchentellinsfurt.

Soort accommodatieKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€441
Chalet€392
Stacaravan / Mobil Home€245
Ingerichte tent€196
Groot vakantiehuis€1176
Verwachting onkosten meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Neuweiler.

Boek de best beoordeelde kindvriendelijke bungalowparken voordelig online

Check de laatste last-minute deals en reserveer voordelig een accommodatie.

Vakantieparken Neuweiler vergelijken: Veel gekozen reisorganisaties en parkaanbieders

Vakantiehuisjes kan je boeken bij talloze touroperators. Het gaat om de grote parken, verhuurorganisaties van losse bungalows of overige boekingssites als Airbnb of Booking.com. Je vergelijkt de top-verhuurbedrijven In de volgende lijst.

  • Center Parcs: Een heerlijke cottage midden in de natuur.
  • Roompot: Mooie locaties voor kleine en grote reisgezelschappen.
  • Landal GreenParks: De mooiste parken aan zee, in de bossen of in de bergen.
  • Topparken: De mooiste vakantiehuizen en villa’s tot 14 personen.
  • Europarcs: Voor elk type vakantie (familie, stellen, vrienden en groepen).
  • Novasol: Altijd maximale zekerheid met het Security Pakket.
  • Belvilla: Het ideale vakantiehuis voor iedereen!
  • Natuurhuisje: Diverse natuurhuisjes op hele mooie en onontdekte plekjes.
  • Bungalowspecials: Altijd de beste deals van toonaangevende bungalowparken.
  • Pierre & Vacances: Laagste prijsgarantie voor tientallen prachtige locaties en reisbestemmingen.
  • Interhome: Elke vakantiewoning wordt vooraf grondig gecontroleerd.
  • Booking.com: De beste zoekmachine voor het vinden van een vakantiehuisje.
  • Airbnb: Bekende verhuurder van B&B’s en verrassende verhuurlocaties.
  • Reisbureaus: D-reizen, TUI, Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter, Sunweb voor een verre rondreis of een onbezorgde all-inclusive reis.

7-daagse weersvoorspellingen

In deze regio kennen we het zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. Gemiddeld gezien (over 12 maanden) ligt de temperatuur op 13 graden °C. De kalendermaand juli is gemiddeld het warmst (29 °C). Hieronder tref je de 7-daagse weersverwachtingen in de streek van vakantiebestemming Neuweiler (Baden-Württemberg).

Weerbericht zaterdag 21 september 2024


Veelgestelde vragen over recreatiewoningen

Waarom kiezen voor een bungalowpark in Neuweiler?

Neuweiler is een prachtige omgeving waar van alles te beleven is. Zodra je aankomt op je adres dan krijg je direct een prettig vakantiegevoel. Kiezen voor een huisje op een vakantieresort is zeker iets om te overwegen. Vrijwel alles is aanwezig, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en je bent altijd in of net buiten een mooi natuurgebied.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Neuweiler en rondom gelegen plaatsen. In de regel zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per verblijfplaats. Er gelden wel regels: je moet de hond aanlijnen (maximaal 2.50 meter) en honden en katten moeten altijd een chip of tatoeage hebben. Enkele grote parken hebben ook diverse hondenbungalows. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke dingen om te doen en te bekijken?

Neuweiler ligt in Baden-Württemberg, in Duitsland. Absoluut een schitterende Duitse en veelzijdige streek. In deze natuurrijke plek kom je even helemaal tot jezelf en er is voldoende te beleven. Houd je van een dagje uit? Er zijn tal van bestemmingen voor een uitstapje naar sfeervolle locaties en concertzalen. Wil je graag actief bezig zijn? Informeer dan naar de mogelijkheden voor paardrijden, kajakken, kanoën, klimmen, mountainbiken, watersporten.

Wat zijn de prijzen van een huisje huren op een recreatiepark?

Een vakantiewoning boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Neuweiler is al haalbaar vanaf €64 per nacht. Dat is minder betaalbaar in vergelijk met een particuliere vakantiewoning of een overnachtingsplek op de camping (met eigen tent of caravan). Voor deze extra prijs ervaar jij wel van veel faciliteiten zoals open haard, ingerichte keuken, extra privacy, hottub, eigen terras, eigen slaapkamer. Tip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of profiteer van last-minute deals om alles betaalbaar te houden.

Plaats een reactie