center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Trausnitz

Samen met de familie erop uit op een geweldig vakantiepark in Trausnitz en omgeving? Een recreatiepark is erg geliefd: de Vakantieaccommodaties zijn lekker ruim en comfortabel, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een aanrader voor een familieweekend of juist samen met je partner. Op vakantieparkonline.nl bieden wij belangrijke info, tips en weetjes over familieparken in deze mooie omgeving. Bij de genoemde parken en reisorganisaties boek je razendsnel een vakantieaccommodatie op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Trausnitz.

  • Trausnitz is een verrassende en behaaglijke plaats in Beieren, Duitsland.
  • Vakantiehuis-parken in deze omgeving zijn er in grote getale: Dit komt voor een groot deel door de nabijgelegen fietsroutes en wandeltochten.
  • Het hele jaar door heb je hier voldoende mogelijkheden. Informeer naar de opties voor vissen en ook midgetgolfen.
  • In de omgeving zijn veel kindvriendelijke resorts met zwembad, speelhallen, kinderboerderij, speeltuin, kidsclubs, animatie.
  • Vakantieaccommodaties op campings in dit gebied kosten +/- €67 per overnachting.
PlekTrausnitz
GebiedBeieren
LandDuitsland
Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Prijs weekend weg€310

Bungalowpark in de buurt van Trausnitz boeken

Trausnitz is geliefd vanwege het mooie natuurgebied en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een recreatiepark op deze plek is er ontzettend veel te doen. Goede gesprekken voeren in een exclusieve bungalow of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! In het adviesplan hieronder lees je stap-voor-stap hoe jij een vakantiehuisje in Trausnitz goedkoop en eenvoudig kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Trausnitz reserveren

  1. Kies een park

    Zoek naar potentiële parken. Binnen Europa vind je meerdere parkketens als Roompot, Molecaten, Europarcs, Center Parcs, Landal, Libéma en Pierre & Vacances, Hogenboom, RCN, Oostappen, Topparken, Sunparks maar ook Dancenter, Holidaysuites, Ourthe & Somme, Upladparcs, Interhome, FranceComfort. Er bestaan ook een heleboel zelfstandig opererende parken of overige boekingssites als Booking.com, Airbnb, Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl. Kijk in ieder geval goed naar de ligging van het park en faciliteiten zoals restaurant en wasserette.

  2. Verblijfsperiode kiezen

    Bepaal een ideale vertrekdag en selecteer de verblijfsperiode. Populaire reisperiodes zijn een weekendje, midweek of week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Doe jij de boeking kort voor de vertrekdag? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Let op: je moet ook het aantal reizigers doorgeven.

  3. Jouw huuraccommodatie uitzoeken

    Je gaat nu door naar een opsomming met de potentiële cottages, bungalows, stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, huisjesen mogelijk ook glamping-opties, safaritenten, tiny houses, ingerichte tenten, staplekken. Open de foto’s en probeer uit te zoeken welke faciliteiten er beschikbaar zijn (bijvoorbeeld bubbelbad, sauna, terras, open haard, vaatwasser, draadloos internet). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en neem het type bungalow dat overeenkomt met jouw reiswensen.

  4. Extra’s toevoegen

    Ga voor nog meer comfort met aanvullende servicepakketten. Je kunt denken aan zachte handdoeken, een gevulde koelkast bij aankomst of een kinderpakket. Met kleine kinderen op vakantie, maar is de auto vol? Vaak zijn er ook extra’s als reisbedje, box, speelkleed, speelhoek, traphek, wipstoel.

  5. Boeking bevestigen

    Controleer de boeking en vul jouw contactgegevens in. Betalen gaat gemakkelijk met populaire betaalmethodes zoals Overschrijving, iDeal of Creditcard. Het wordt aanbevolen om een nieuw account te registreren. D.m.v. deze registratie kan je online inchecken of de datum van je reis wijzigen of extra’s bijboeken.

vakantieparken-trausnitz-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Trausnitz (Beieren)

Op onze vakantiepark-vergelijker verstrekken we 52 weken per jaar de geldige bungalow vouchers bij de meest gekozen parkketens als Center Parcs, Novasol, Roompot, Europarcs, Belvilla, Interhomeen reisorganisaties zoals D-reizen, TUI, Sunweb, Stip Reizen, Prijsvrij maar ook Corendon, Thomas Cook, Vakantiediscounter, Alltours, Oad. Veel mensen kiezen voor de last-minute aanbiedingen en natuurlijk vroegboekkorting. Onderzoek de verschillende parken en profiteer van een van de beschikbare aanbiedingen. Bijgaand kan je aan de slag met aanvullende informatie over acties en prijsknallers voor oktober 2024.

  • Als jij een last-minute aanbieding in oktober boekt krijg je extra korting als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Soms bieden ze vroegboekkorting aan. Dat resulteert in een voordelig tarief als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Kortingvouchers bieden soms nog meer voordeel op de normale prijs.
  • Familiekorting: extra voordeel voor groepen met kinderen.
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor personen van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark deals: Combineer het vakantiepark met geselecteerd attractiepark of dierentuin.
  • Boek buiten het hoogseizoen: Tijdens schoolvakanties zijn de prijzen hoger.

Hulp bij boeken: selectiecriteria voor recreatieparken

Laat je verbazen door het vele moois in Trausnitz en ervaar een reis met de lekkerste gerechten uit de lokale keuken, avontuurlijke uitjes en kom helemaal tot jezelf in het groen. Op vakantie gaan met kinderen, met jouw vriendengroep, met alle familieleden of romantisch met je partner? Voor elke situatie is er een mooie accommodatie te vinden. Op deze website ondersteunen we jou bij het boeken van het beste vakantiepark in Trausnitz! Je kunt ook meer details lezen over Bungalowspecials.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

De familieparken rond Trausnitz hebben meestal een interessante ligging nabij natuur en steden. Houd jij van een camping of resort met een bepaald kenmerk of ligging? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: varen, vissen, zwemmen, zonnebaden (o.a. in een rivier, zwemvijver, beekje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: ideaal voor actievelingen én rustzoekers.
  • Huisdieren toegestaan: samen met je hond vakantie vieren.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: vermijd knallen en flitsen tijdens de jaarwisseling.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan het strand / de kust.

Extra comfort in luxe recreatieparken rondom Trausnitz vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties, en wil je je nergens druk om maken? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en boek een weekend vol met wellness en tijd voor jezelf. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Geniet van jouw eigen sauna, privé zwembad, jacuzzi, bubbelbad. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: bijzondere accommodaties bomvol luxe en comfort.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: heerlijk genieten van jouw eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: profiteer van exclusieve toegang tot een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna, soms ook met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massages en beautybehandelingen.
  • Verzorgingstype: verblijf met halfpension, logies en ontbijt, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Kindvriendelijke parken met zwembadBeieren

Zo’n familiepark is heel praktisch voor een weekendje of week vakantie met het gezin. Het is handig dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Voorbeelden zijn: speeltoestellen, bowling, indoor-speeltuin, spelletjes, sportvelden, speelpark. In Duitsland liggen geweldige gezinsparken met luxe zwembaden. Soms zelfs met: (overdekt) binnenbad, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen, kinderbad, waterglijbanen, waterattracties. In sommige gevallen is er zelf een een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, reiswieg, wandelwagen, kinderbed, bolderkar, kinderstoel. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: genieten in de open lucht bij lekkere temperaturen.
  • Privé (binnen) zwembad: het hele jaar door kan je hier heerlijk zwemmen.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: reserveer een ligbed en parasol om de hele dag te ontspannen.
  • Speeltuin / speelhal: kinderen kunnen hier spelen met al hun vriendjes.

Mooiste vakantiepark Trausnitz boeken?

Bekijk de mooiste accommodaties Duitslanden kies jouw vertrekperiode!

Vakantieparken met hond: mag mijn viervoeter mee?

Wil je een voordelig vakantiepark in Trausnitz met hond? Rondom deze bestemming zijn er leuke vakantieaccommodaties beschikbaar waar jouw huisdier zich helemaal thuis voelt. Lekker samen de natuur in. Na afloop samen uitrusten in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Deze vakantiebestemming is perfect voor bezoekers met honden.

  • De meeste parken in de buurt staan honden gewoon toe.
  • Vaak betaal je een kleine toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: hondenmand, voerbakken, hondenbench, hondenstrand, hondendouche, omheinde tuin.

In welke accommodatie wil je verblijven?

Vaak bestaat er de keuze uit huisjes in allerlei soorten en maten. Ieder verblijf heeft voordelen en nadelen. In de bijgaande opsomming delen wij een opsomming met de meest voorkomende accommodaties. Of klik door naar een van de andere parken: Molecaten Park De Leemkule, Pierre & Vacances Résidence L’Anse de Pramousquier & Pierre & Vacances Résidence Comarruga.

  • Bungalow: een gezellig vakantieverblijf voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een sfeervol boshuisje met veel ruimte om zich heen.
  • Appartement: genieten van alle luxe zoals je thuis gewend bent in een hotelkamer.
  • Mobile home / stacaravan: een van de meest voorkomende recreatiewoningen op parken.
  • Glamping: kamperen zonder gedoe in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: een goedkope vakantie met eigen caravan, vouwwagen of tent.

Inzicht in de diverse reisperiodes

De meeste vakantieresorts in de buurt van Trausnitz zijn het hele jaar geopend. In de weken rond de schoolvakanties moet je rekening houden met extra drukte. Het kan handig zijn om voor de drukke maanden op tijd te boeken. Bijgaand check je de meest gekozen vakantieweken.

  • Weekendje weg: jezelf even een paar dagen terugtrekken in de natuur.
  • Midweek: meestal aankomst op maandag en vertrek weer op vrijdag.
  • Week: geniet van een week weg van vrijdag tot vrijdag.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Populair zijn dan de parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op voordelige Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vind je vaak speciale kerstdeals op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: geniet volop van de voorjaarszon vanuit jouw favoriete bungalowpark (valt dit jaar op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de perfecte periode om van het buitenleven te genieten op het bospark (van (27 april t/m 5 mei 2024)).
  • Feestdagen: Bekijk aanbiedingen rondom Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie in Trausnitz voor een onvergetelijk familieweekend, reünie of vriendenweekend? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: dit is een veelzijdige en toegankelijke bungalow of cottage die van alle gemakken is voorzien. Op het park zelf vind je veel animatie en entertainment: denk aan tafeltennis & een tocht met e-choppers. Verderop delen wij de diverse karakteristieken van kleinere & grotere vakantiehuizen in Trausnitz.

  • 2 personen: een knus en sfeervol huisje perfect voor twee pers. (tiny house).
  • 3/4 personen: meestal met tweepersoonskamers plus een los eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: vaak met eigen badkamer en soms ook met open haard of bubbelbad.
  • 7/8 personen: met 3 tot 5 slaapkamers en soms zelfs met privé zwembad.
  • 9/10 personen: informeer naar de opties om de eindschoonmaak uit te besteden.
  • 11/12 personen: Een extra groot vakantiehuis inclusief 6 of 7 slaapkamers. Altijd met o.a. vaatwasser, bedlinnenpakket en uitgebreide keuken.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een grote villa met onder andere kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, oven en magnetron, wasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, balkon, diepvries, koelkast.
  • 20+ personen: toffe vergaderlocaties voor grote groepen collega’s.

Gemiddelde tarieven van een familiepark oktober 2024

Ben jij benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Trausnitz? In het schema hierna geven we de geschatte prijzen van een regulier weekend in diverse verblijven. Op deze site bekijk je ook de leukste parken in en rondom Zachenberg, Weihenzell of Traitsching.

Type verblijfPrijs weekend weg
Bungalow€464
Chalet€413
Stacaravan / Mobil Home€258
Ingerichte tent€206
Groot vakantiehuis€1238
Gemiddelde tarieven meest geboekte type accommodaties op huisjespark omgeving Trausnitz.

Boek de gaafste kindvriendelijke bungalowparken via internet

Klik door naar de last-minutes en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Trausnitz vergelijken: Veel geboekte reisorganisaties en boekingssites

Vakantiehuisjes kunnen geboekt worden bij veel verschillende touroperators. Je hebt bijvoorbeeld de parken zelf, aanbieders van losse huisjes en diverse boekingsplatforms als Airbnb en Booking.com. Wij beschrijven de erkende verhuurbedrijven in het gedeelte hieronder.

  • Center Parcs: Standaard met heel veel gratis extra’s.
  • Roompot: Gratis vakantie wijzigen als de vakantieplannen veranderen.
  • Landal GreenParks: Scoren gemiddeld een 8 bij de vakantiebeoordelingen.
  • Topparken: De mooiste vakantiehuizen en villa’s tot 14 personen.
  • Europarcs: Voor een heerlijke vakantie met vrienden, familie of groepen.
  • Novasol: De doelstelling is voor elk budget een leuke vakantiewoning.
  • Belvilla: Prachtige accommodaties voor een onvergetelijke ervaring.
  • Natuurhuisje: Een mooie en unieke hut, tent of lodge in het bos huren.
  • Bungalowspecials: De specialist op het gebied van bungalowparken in Europa.
  • Pierre & Vacances: Met de leukste activiteiten voor de hele familie.
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Via je eigen booking.com account kun je sparen voor korting.
  • Airbnb: Unieke en bijzondere overnachtingsplekken voor de avontuurlijke reiziger.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, Corendon, Prijsvrij, TUI, D-reizen, Vakantiediscounter voor een gedenkwaardige verre reis of een heerlijke all-inclusive vakantie.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze plek heb je een zeeklimaat. De beste reistijd is mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 graden °C. De periode juli is de warmste periode (29 graden celcius). In de onderstaande tabel vind je het weer in de regio van vakantiebestemming Trausnitz (Beieren).

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


Hoe gaat het huren van een recreatiewoning in z’n werk?

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Trausnitz?

Trausnitz is een prachtige omgeving waar van alles te beleven is. Je krijgt hier direct een onbezorgd vakantiegevoel. Het huren van een bungalow of huisje op een vakantieresort is een aanrader. Er zijn veel voorzieningen, er zijn veel activiteiten voor de kinderen en je vertoeft in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

Mag mijn hond mee op het vakantiepark?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Trausnitz en omliggende plekken. Meestal zijn er max. 2 huisdieren toegestaan per bungalow. Neem de parkreglementen goed door: honden moet je aangelijnd houden en je moet verplicht gebruik maken van het hondentoilet. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. Liever geen dieren op vakantie? Bekijk dan de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke dingen om te doen en te bekijken?

Trausnitz hoort bij Beieren, in Duitsland. Het is een verrassende Duitse en natuurrijke streek. In het nabijgelegen groen kom je even helemaal tot jezelf en er is voldoende te beleven. Of maak een uitstapje naar gezellige plaatsjes en amusementsparken. Ben je sportief? Je hebt ook mogelijkheden zoals: varen, watersporten, mountainbiken, kanoën, klimmen, paardrijden.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een huisje huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Trausnitz is al haalbaar vanaf €67 per dag. Dat is minder betaalbaar in vergelijk met een particuliere vakantiewoning of een eenvoudige staplek op de camping. Je betaalt wat meer, maar hiermee kun je vaak rekenen op extra veel gemak zoals: open haard, ingerichte keuken, eigen badkamer, eigen terras, extra privacy, eigen slaapkamer. Extra tip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of boek met last-minute voordeel om extra voordelig jouw boeking rond te maken.

Plaats een reactie