center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Heimbuchenthal

Een huisje boeken op een mooi vakantiepark in Heimbuchenthal en omgeving? Een bungalowpark geeft ontzettend veel voordelen: de huisjes zijn luxe en royaal, alles is vaak aanwezig, de kids kunnen zich hier uitstekend vermaken en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Erg leuk voor een weekend met de kinderen of een paar dagen erop uit met vrienden. Op dit platform bieden wij handige tips over bungalowparken in deze buurt. Via de aangesloten boekingssites boek je goedkoop en gemakkelijk een bungalow of huisje op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Heimbuchenthal.

  • Heimbuchenthal is een geliefde en inspirerende plek in Beieren, Duitsland.
  • Vakantieparken in deze omgeving zijn niet voor niets erg populair: Dit heeft alles te maken met de nabijgelegen natuur en recreatiemogelijkheden.
  • In elke periode van het jaar heb je hier van alles te doen. Ga bijvoorbeeld eens kajakken en ook racefietsen.
  • In de regio heb je met name veel kindvriendelijke accommodaties en parken met speelhallen, animatie, kinderboerderij, kidsclubs, entertainment, speeltuin.
  • Accommodaties op een camping of resort in en rondom deze bestemming kosten doorgaans €65 per dag.
LocatieHeimbuchenthal
GebiedBeieren
LandDuitsland
Gemiddelde temp.13 graden celcius
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (snelweg)De wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Tarief voor weekend weg€300

Bungalowpark in de buurt van Heimbuchenthal boeken

Heimbuchenthal is populairder dan ooit omwille van het veelzijdige landschap en de diversiteit in excursieaanbod. Op een familiepark in deze regio kan jij dus voldoende kanten op. Gezellig samen spelletjes doen in een volledige ingerichte mobil home of met je beste vrienden in een groepsaccommodatie? De mogelijkheden zijn eindeloos! In onderstaand gedeelte lees je stap-voor-stap hoe jij zo’n vakantiehuisje in Heimbuchenthal goedkoop en eenvoudig kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Heimbuchenthal reserveren

  1. Selecteer een aanbieder

    Check de diverse geschikte parken. Zo zijn er wereldwijd parkketens actief zoals Libéma, Molecaten, Europarcs, Center Parcs, Belvilla, Landal en Hogenboom, RCN, Succes Holidayparcs, Oostappen, Sunparks, Topparken en zeker ook Holidaysuites, Novasol, Ourthe & Somme, Upladparcs, Interhome, Dancenter. Als je goed zoekt vind je ook kleinschalige losse parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Booking.com. Bekijk kritisch de algehele ligging en welke faciliteiten er zijn. Denk aan zwembad en tafeltennis.

  2. Reisperiode selecteren

    Selecteer de vertrekdag en kies het aantal dagen (periode). Vaak gekozen verblijfs periodes zijn een (lang) weekend, midweek of week en de schoolvakanties. Ga je op het laatste moment boeken? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Kies ook het aantal personen.

  3. Huuraccommodatie kiezen

    Je wordt doorgestuurd naar een schema met de verschillende bungalows, stacaravans, huisjes, chalets, cottages, huurhuisjesen daarbij soms ook ingerichte tenten, safaritenten, tiny houses, villa’s, staplekken. Bekijk foto’s en probeer uit te zoeken de aanwezige voorzieningen (denk aan draadloos internet, vaatwasser, televisie, bubbelbad, open haard, sauna). Vraag een prijsindicatie op en selecteer het vakantiehuisje dat past bij jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s toevoegen

    Veel vakantieparken bieden aanvullende servicepakketten. Typische extra’s zijn een handdoekenpakket, ontbijt aan de deur of fietsverhuur. Ga je met de kinderen, maar is de auto vol? Er zijn misschien huisjes met een speelkleed, kinderstoel, traphek, reisbedje, box, wipstoel.

  5. Gegevens invullen en boeken

    Controleer de boeking en vul contactgegevens en je adres in. Het betalen van jouw vakantie doe je snel en veilig met betaalmethodes als iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Het is praktisch om een registratie met profiel te krijgen. Met een eigen account kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, de datum van je reis wijzigen of een tafel in het restaurant reserveren.

vakantieparken-heimbuchenthal-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Heimbuchenthal (Beieren)

Via deze website check je 12 maanden per jaar actuele bungalow deals bij de beste vakantieresorts zoals Roompot, Novasol, Landal GreenParks, Belvilla, Center Parcs, Europarcsmaar ook reisorganisaties zoals Stip Reizen, Suntip, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij en zeker ook de Jong Intra Vakanties, Oad, Vakantiediscounter, Corendon, Thomas Cook. Er is een grote voorkeur voor de last-minute trips en acties met vroegboekkorting. Maak snel een keuze uit de parken en reserveer vandaag nog met extra korting online. Verderop vind je meer uitleg over voordeelacties en specials voor oktober 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in oktober boek je extra goedkoop als je vlak voor vertrek boekt.
  • Soms bieden ze vroegboekkorting aan. Dat resulteert in een interessante korting als je nu alvast voor volgend seizoen boekt.
  • Kortingvouchers kan je invullen in de laatste stap van jouw boeking.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: speciaal voorstel voor de 55 plussers.
  • Pretpark aanbiedingen: Combineer het vakantiepark met een attractiepark of dierentuin in de buurt.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: De tarieven in de schoolvakanties (juli/augustus) liggen flink hoger.

Ondersteuning: het vergelijken van recreatieparken

Onderzoek het vele moois in Heimbuchenthal en ga genieten van lekkere streekgerechten, uitdagende activiteiten en ga erop uit in de prachtige natuur. Eropuit met de kinderen, je beste vrienden, de gehele familie of juist lekker samen? Voor groepen klein en groot is er een goede accommodatie te vinden. In het bijgaande stukje geven we tips voor het uitzoeken van het beste vakantiepark in Heimbuchenthal! Je kunt ook verder lezen over L’ami Soleil.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

Familieparken rond Heimbuchenthal hebben vaak een unieke ligging in de natuur. Prefereer jij een camping of park met een onderscheidende ligging? Je kunt kiezen uit verschillende liggingen.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (in bijv. een rivier, recreatieplas, zwemvijver, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: lekker wandelen, fietsen of mountainbiken.
  • Huisdieren toegestaan: neem de hond mee naar het vakantiehuisje.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: bewust genieten van de stilte tijdens oud en nieuw.
  • Kort bij een attractiepark of dierentuin: ideaal voor een dagje uit met het gezin.
  • Park aan zee: een mooie cottage nabij het strand / de kust.

Exclusieve recreatieparken rondom Heimbuchenthal vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties? Gewoon even echt genieten? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en kies een vakantie boordevol met ontspanning en een moment voor jezelf. Komt tot rust in een wellness bungalow. Geniet van jouw eigen privé zwembad, whirlpool, sauna, bubbelbad. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een hottub geeft warme in de winter en verfrissing in de zomer.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: diverse massages en ontharingsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: bespreek met halfpension, volpension, all inclusive of logies en ontbijt.
  • Restaurants (À la carte): soms ook buffet-, pannenkoekrestaurant of pizzeria mogelijk.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

Zoek naar kindvriendelijke parken met zwembad in Beieren

Het familiepark is een aanrader voor een gezinsvakantie. Wat dit type park kenmerkt is dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Denk o.a. aan speelpark, bowling, theater, sportvelden, indoor-speeltuin, speeltoestellen. In Duitsland vinden we comfortabele gezinsparken met nieuwe zwembaden. Voor elke doelgroep: (verwarmd) buitenbad, kinderbad, waterattracties, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, peuterbad. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief bolderkar, wandelwagen, reiswieg, kinderstoel, babybadje, traphekje. Als de kids ook kunnen lopen is een omheinde tuin wel zo fijn.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: genieten in de open lucht bij lekkere temperaturen.
  • Privé (binnen) zwembad: je bent niet afhankelijk van het weer om te zwemmen.
  • Zee, rivier, recreatieplas of meer: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: reserveer een ligbed en parasol om de hele dag te ontspannen.
  • Speeltuin / speelhal: alles van glijbaan tot aan schommel voor kids tot 12 jaar.

Mooiste vakantiepark Heimbuchenthal reserveren?

Bekijk de leukste cottages in Duitsland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: waar op letten?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Heimbuchenthal met hond? in deze buurt zijn er leuke vakantieaccommodaties beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. Na een lange dag kan je heerlijk uitrusten in het huisdiervriendelijke huisje. Dit gebied is niet voor niets erg geliefd bij hondeneigenaren.

  • Honden zijn op veel parken in deze omgeving toegestaan.
  • De meeste parken rekenen een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden diverse faciliteiten: hondenbench, hondendouche, ruime wandelgebieden, omheinde tuin, hondenmand, hondenstrand.

Zoek een passende accommodatie

Meestal kies je uit veel moderne huis. Elk verblijf heeft weer zijn eigen kenmerken. In de opsomming hieronder kan je aan de slag met een korte lijst met de meest gangbare huisjes en verblijven. Of klik door naar een van de andere parken: Novasol Chaletpark De Wierde, FranceComfort Domaine de Lanzac en EuroParcs Parc du Soleil.

  • Bungalow: een behaaglijk en sfeervolle vakantiewoning.
  • Chalet / lodge: vaak een houten boshuisje op een mooie plek in de natuur.
  • Appartement: een heerlijke eigen hotelkamer met veel faciliteiten.
  • Stacaravan / Mobile home: een luxe uitgevoerde recreatiewoning met toch het campinggevoel.
  • Glamping: deze luxe ingerichte tent (lodgetent) staat al voor jou klaar als je aankomt.
  • Staanplaats: je boekt enkel een veldje waar jouw caravan, tent of vouwwagen mag staan.

Bekijk de veel gekozen reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Heimbuchenthal zijn voor gasten het hele jaar open. In de periode van de nationale schoolvakanties zit alles al vrij snel vol. Doorgaans is het nodig om voor feestdagen en vakanties op tijd jouw accommodatie vast te leggen. In de volgende opsomming praten we je bij over de meest voorkomende vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: een mini vakantie, ideaal voor families en gezinnen.
  • Midweek: een korte vakantie, vaak van maandag tot vrijdag.
  • Week: jij kunt de hele regio bezoeken tijdens deze 7 daagse reis.
  • Zomervakantie: Volgens de kalender valt dit tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Ideaal voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op mooie Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: geniet deze krokusvakantie van een verblijf op een luxe bungalowpark (periode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: heerlijk genieten van al het groen rondom het bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Wees er op tijd bij voor Paasweekend (31 maart 2024), hemelvaart (9 mei 2024), pinksteren (19 mei 2024) en oud en nieuw (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Heimbuchenthal voor een heerlijk familieweekend, reünie of vriendenweekend? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: het betreft een extra grote en gezellige cottage met alles wat je nodig hebt voor jong en oud. Het bungalowpark biedt amusement voor jong en oud: denk aan squashen & windsurfen. In de onderstaande opsomming tonen wij na positieve aspecten van kleine en grote vakantiehuizen in Heimbuchenthal.

  • 2 personen: karakteristieke tiny house voor stellen (eventueel met kind).
  • 3/4 personen: comfort in je eigen tweepersoonskamer of eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: inclusief 1 of 2 eigen badkamers en open haard (optioneel met hottub).
  • 7/8 personen: met zo’n 4 slaapkamers, privé zwembad, beperkte beschikbaarheid.
  • 9/10 personen: de eindschoonmaak wordt soms al service aangeboden.
  • 11/12 personen: Met voldoende slaap- en badkamers voor een grote groep. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Samen met de hele groep televisie kijken in de woonkamer of draadloos internetten.
  • 15/16 personen: een comfortabele villa met bij te boeken kindermeubilair en diverse voorzieningen als buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, kookgedeelte, balkon, diepvries, koelkast.
  • 20+ personen: unieke vergaderlocaties met overnachting.

Prijsindicatie van een familiepark oktober 2024

Zoek jij naar de onkosten van een vakantieverblijf huren in Heimbuchenthal? In de volgende tabel doorzoek je de huidige prijzen van een normaal weekend in de veel gezochte type accommodaties. Mogelijk ook interessant: praktische info over parken in en rondom Hunding, Kulmain en Heigenbruecken.

Soort huisjePrijs per weekend (gemiddeld)
Bungalow€450
Chalet€400
Mobil Home / Stacaravan€250
Ingerichte tent€200
Groot vakantiehuis€1199
Geschatte onkosten van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Heimbuchenthal.

Bekijk de gaafste kindvriendelijke bungalowparken in de regio

Doorzoek last-minutes en boek eenvoudig en snel online!

Vakantieparken Heimbuchenthal vergelijken: Goede reisorganisaties en aanbieders

Stacaravans tot aan vakantiewoningen kan jij eenvoudig bespreken bij talloze touroperators. Denk aan individuele parken, verhuurbedrijven met een aanbod losse vakantiewoningen en boekingsplatforms zoals Airbnb en Booking.com. Wij geven een toelichting op de toonaangevende verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: Geweldige binnenzwembaden en top entertainment.
  • Roompot: Altijd met extra flexibele omboekgarantie.
  • Landal GreenParks: Flexibel annuleren, omboeken en betalen.
  • Topparken: Direct boeken bij het park en dus de laagste prijs.
  • Europarcs: In de natuur, aan het water of in stedelijk gebied recreëren.
  • Novasol: Aanbod van 50.000 huizen in diverse prijsklassen en luxeniveaus.
  • Belvilla: Vakantiehuizen voor een onvergetelijke reiservaring.
  • Natuurhuisje: Een aanrader voor als je echt even een luxe weekend weg wilt.
  • Bungalowspecials: Vergelijk eenvoudig honderden parken op basis van faciliteiten.
  • Pierre & Vacances: Jouw droomvakantie helemaal zelf samenstellen.
  • Interhome: Grootste aanbod gecontroleerde woningen van Europa.
  • Booking.com: Uitgebreide zoekmachine en filtermogelijkheden.
  • Airbnb: Vakantiewoningen, huisjes, strandhuizen en unieke woningen.
  • Reisbureaus: Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon, D-reizen, Thomas Cook voor een mooie verre reis of een onbezorgde all-inclusive reis.

Check de weersvoorspellingen voor de komende dagen

In deze regio heb je het zeeklimaat. De beste tijd om hiernaartoe te gaan is mei, juni en september. De jaartemperatuur over 12 maanden is gemiddeld 13 graden celcius. De periode juli is traditioneel de warmste maand (29 graden °C). In het grafiekje hieronder check je de 7-daagse weersvoorspellingen in en rondom van vakantiebestemming Heimbuchenthal (Beieren).

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


Waar moet je op letten bij het huren van een recreatiewoning?

Waarom een vakantiehuisje boeken op een park in Heimbuchenthal?

Heimbuchenthal is een mooie omgeving met veel activiteiten. Je voelt hier vrijwel meteen een prettig vakantiegevoel. Het vastleggen van een accommodatie op een bungalowpark is absoluut een aanrader. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er zijn speeltuinen, zwembaden en animatie voor de kids en je logeert midden in de natuur.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Heimbuchenthal en het omliggende gebied. In de regel kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per geboekt huisje. Er zijn wel speciale reglementen: honden moeten aangelijnd zijn en honden en katten moeten altijd een chip of tatoeage hebben. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Heimbuchenthal is gelegen in Beieren, in Duitsland. Het is zonder twijfel een inspirerende Duitse en knusse plek. In het omliggende natuurgebied kan je lekker genieten van de natuur en kom je als wandel- of fietsliefhebber wel aan je trekken. Houd je van een dagje uit? Er zijn tal van bestemmingen voor een uitstapje naar bijzondere bezienswaardigheden en concertzalen. Ben je actief ingesteld? Informeer dan naar de mogelijkheden voor varen, watersporten, kajakken, kanoën, klimmen, mountainbiken.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een chalet reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Heimbuchenthal is in de aanbieding te te doen vanaf €65 p/nacht. Deze kosten liggen wat hoger t.o.v. een particuliere vakantieaccommodatie of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Voor een iets hogere prijs per nacht heb je wel recht op veel faciliteiten zoals ingerichte keuken, eigen slaapkamer, hottub, eigen terras, open haard, extra privacy. Bonustip: profiteer van vroegboekkorting of selecteer een last-minute actie om te besparen op de kosten.

Plaats een reactie