center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Recreatiecentrum Bergumermeer vergelijken

Recreatiecentrum Bergumermeer goedkoop boeken in oktober 2024? Het gaat om een vaak geboekt recreatiepark in Sumar (Friesland, Nederland). Een geschikt resort voor een weekend met de kinderen of een vriendenweekend. Veel plezier en vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere doelgroep. Het park heeft een heel eigen karakteristieke ligging. Vanuit dit park zijn er mooie fietsroutes en wandelroutes. Huisdieren zijn toegestaan. Op vakantieparkonline.nl helpen we je met veel nuttige informatie en helpen we jou op weg met het goedkoop boeken van vakantiepark Recreatiecentrum Bergumermeer.

Naam recreatieparkRecreatiecentrum Bergumermeer
KetenZelfstandig
AdresSolcamastraat 30
Postcode9262 ND
PlaatsSumar
RegioFriese meren
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 15.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Recreatiecentrum Bergumermeer goedkoop boeken

Op Recreatiecentrum Bergumermeer ervaar je pas echt wat genieten. Even uit de dagelijkse routine, een mooie tijd doorbrengen met mensen die dichtbij je staan en heerlijke wandelingen maken. Allemaal mogelijk vanuit je eigen exclusieve accommodatie op dit moderne vakantiepark van de verhuurorganisatie in Sumar. Wil jij direct voordelig online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie of de voorjaarsvakantie? Of even een midweek of weekendje weg? In het bijgaande stukje leggen we in 5 korte stappen uit hoe het werkt.

Stappenplan: voordelig Recreatiecentrum Bergumermeer reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Gangbare keuzes zijn een week, 2 weken, midweek of een kort / lang weekend. De website toont of het park beschikbaarheid heeft. Kies ook het reisgezelschap (vaak kies je apart het aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Maak een keuze uit de accommodaties

    Maak een keuze uit de verschillende bungalows. Je ziet direct de oppervlakte (m2) van het huisje, 1-2 persoonsbedden in de slaapkamers, en aanvullende onderdelen zoals koffiezetapparaat, open haard, douche, wifi, terras, afwasmachine en kinderstoel, magnetron, radio/televisie, koelkast, kinderbed, diepvries. Vergeet ook niet de foto’s te bekijken. Potentiële groepsaccommodaties zijn beperkt beschikbaar. Op sommige parken kan je meerdere cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra pakketten kiezen

    Geef jij de voorkeur aan een vakantie naar Recreatiecentrum Bergumermeer in Sumar? Dan wil je doorgaans veel spullen meenemen. De koffer zit al gauw vol. Mogelijk zijn er extra’s waar je om kunt vragen. Je kunt dan veel privé spullen thuis laten. Wat soms wordt aangeboden is een boodschappenpakket , kinderbedje, lakenpakket, handdoekenpakket, bedlinnen en boot reserveringen of internet.

  4. Reservering bevestigen en betalen

    Verifieer de reservering. Loop na of de aankomstdatum en het juiste huisje goed staan. Vul daarna de contactgegevens en adresgegevens in. Hier kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. De betaling afronden (aanbetaling) kan meestal met alle populaire betalingsmethoden: Creditcard (Mastercard en Visa), iDeal of overschrijving per bank. Lees ook de voorwaarden omtrent annuleren en omboeken.

  5. Inpakken en vertrekken

    Kijk vooraf wat je zelf moet meenemen naar het vakantiehuisje (en wat er al staat). Dit vakantiehuisje op park Bergumermeer (Zelfstandig) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is wel handig om wat extra dingen mee te nemen. Denk in ieder geval aan: keukenlinnen of peper en zout. Zo heb je direct alles bij de hand en hoef je het niet ter plekke in de supermarkt te kopen.

Recreatiecentrum Bergumermeer vandaag online boeken

Kies jouw reisperiode en kies jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Recreatiecentrum Bergumermeer oktober 2024

Samen met je gezin tegen een aantrekkelijke prijs naar dit leuke recreatiepark in Sumar? de verhuurorganisatie heeft het hele jaar door interessante deals en kortingsacties. Je hebt bijvoorbeeld vroegboekkorting: je boekt dan enkele maanden voor vertrek al wat recht geeft op een speciaal kortingstarief. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Door vlak voordat je vertrekt te reserveren ben je soms verrassend goedkoop uit. Stel dan niet te hoge eisen. Want vooral in het hoogseizoen is de keuze uit bungalows dan erg beperkt. Via websites zoals Goedekortingscode.nl of Voordeeluitjes bekijk je zo nu en dan aantrekkelijke promotievouchers. Je kortingscode Recreatiecentrum Bergumermeer kan je bij de boeking invullen. Heb jij in het verleden als eens een bezoek gebracht aan de verhuurorganisatie? Kijk dan ook zeker even in je mail. In sommige gevallen versturen ze mails met leuke kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Bekijk op deze website ook alles over Wellness vakantiepark.

8 handige bespaartips

  1. Recreatiecentrum Bergumermeer vroegboekkorting oktober 2024: Nu alvast boeken voor volgend jaar.
  2. Last minute aanbiedingen in oktober: Goedkope huisjes huren die niet verhuurd zijn.
  3. Schoolvakanties: Probeer weken te kiezen in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Een reis- en annuleringsverzekering is vaak erg duur en niet altijd nodig.
  5. Diner en Restaurants: Doe zelf de boodschappen en ga niet uit eten.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Extra kinderkorting voor gezinnen met jonge kids.
  8. Wellness / luxe villa: Ga voor een chalet met wat minder faciliteiten.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Sumar is eigenlijk elke periode van het jaar een aanrader. Erg populair tijdens vakanties of maar ook rond de feestdagen. Onderstaand lees je er alles over.

  • Weekendje weg: Van vrijdag tot maandag even opladen in een huisje.
  • Midweek weg: Een lekkere reis van maandag tot vrijdag.
  • Week weg: Geweldige ervaring van 7 nachten in je privé huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De natuur rondom het huisjespark is geweldig mooi tijdens de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Pak de fiets en ga eropuit in in de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Heerlijke tijd met warm weer om te genieten in een zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar is vaak wat regenachtig dus kies voor een openhaard.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Gezellig aangeklede parken tijdens de kerstdagen.
  • Oud en nieuw: Een winterse wandeling of fietstocht rondom de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Er is veel te doen tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): De kids zijn vrij, dus het Paasweekend is perfect voor een lang weekend weg.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Een leuke invulling van het hemelvaartweekend.

Zoek op groepsgrootte

Het vakantiepark Bergumermeer is een aanrader voor alle vakantiegangers. Een gezinsweekend, een paar dagen weg met vrienden of quality time doorbrengen met je partner. Het recreatiepark en de regio waar het gelegen is bieden veel opties voor vertier.

  • Familieweekend: Ruime familie accommodaties middenin het groen.
  • Gezinnen met kinderen: Kies voor een kindvriendelijk vakantiepark voor een onbezorgde reis.
  • Groepen: Een comfortabel vakantiehuis met je vrienden boeken (soms met sauna).
  • Stellen: Een lang weekend samen met je partner genieten (soms met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: De mooiste vakantiebungalows speciaal voor 60-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Aangepaste vakantiewoningen zijn bedoeld voor mensen met beperkte mobiliteit.

Ligging, faciliteiten en kenmerken

Het gekozen vakantieresort Recreatiecentrum Bergumermeer is actief in Sumar, in het veelzijdige Friesland. Dit is absoluut een veelzijdige veelzijdige regio. Er is veel mogelijk. Denk aan een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. Deze regio en het park kan omschreven worden met een aantal woorden: Rust en ruimte, Landelijk, Rivieren / meren, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Kinderen. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Pannenkoekenhuis, Pizzeria, Snackbar, Zwembad voor kinderen, Zwemvijver met strand, Broodjesservice, Huren fondue en/of gourmet, Kinder disco, Trampoline/Springkussen, Boothelling, Sloepverhuur, À la carte restaurant, Jachthaven, Glijbaan, Nederlands, Engels, Duits. Check ook zeker eens andere geschikte parken als: EuroParcs Poort van Zeeland, EuroParcs Poort van Maastricht & EuroParcs Poort van Amsterdam.

Weersverwachtingen Sumar (Friesland)

Hieronder tonen wij de weersverwachtingen voor Sumar in Nederland (Friese meren). Je vindt hier het actuele weerbericht voor vandaag (vrijdag 18 oktober 2024) en voor de komende 7 dagen. Neem altijd voldoende warme kleren in de koffer mee. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en 7-daagse verwachting

Volledig ontzorgd familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Vergelijk de parkvakanties en reserveer in een paar minuten jouw verblijf!

Wat maakt dit campingpark een goede bestemming?

Waar ligt Recreatiecentrum Bergumermeer?

Het vakantiepark is gelegen in Sumar in de streek Friesland in Nederland. Het hotel adres is Solcamastraat 30 – postcode 9262 ND. De afstand van Utrecht tot het park is 160,8 km. De actuele reistijd is +/- 2 uur. Beleef een geweldige vakantie in Friesland op Recreatiecentrum Bergumermeer! Deze camping ligt aan de prachtige Friese meren en is voor zowel de actievelingen als rustliefhebbers ideaal.

Over welke faciliteiten beschikt de verhuurorganisatie in Sumar?

Het bungalowpark heeft tal van faciliteiten zodat je daadwerkelijk kunt genieten van een heerlijke vakantie. Qua hotel voorzieningen moet je rekenen op: Vergaderfaciliteiten, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Pannenkoekenhuis, Pizzeria, Snackbar, Zwembad voor kinderen, Zwemvijver met strand, Broodjesservice, Huren fondue en/of gourmet, Kinder disco, Trampoline/Springkussen, Boothelling, Sloepverhuur, À la carte restaurant, Jachthaven, Glijbaan, Nederlands, Engels, Duits.

Wat kan ik allemaal doen rond het hotel?

Op en rondom het hotel hoef je je niet te vervelen. Het is een natuurrijk gebied waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of boek een sportieve activiteit (skeeleren). Het park omschrijft de omgeving als: Rust en ruimte, Landelijk, Rivieren / meren, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Kinderen. Heeft Recreatiecentrum Bergumermeer een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In deze streek zitten lekkere restaurants en cafés. Ook een supermarkt, apotheek, bakkerij, postkantoor, openbaar vervoer zijn rondom het recreatiepark te vinden.

Zijn honden toegestaan op het park?

Een huisdier meenemen op reis is geweldig. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals het strand, aan zee, in de bossen, aan het water, de kust. Niet elk type accommodatie is geschikt. Op dit park zijn dit de regels: Ja, jouw hond of kat mag je meenemen. Zie voor details en kosten de boekingsvoorwaarden.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Check voor je vertrekt de huidige inchecktijden. Tip voor aankomst: Check-in vanaf: 15.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. In sommige gevallen is de eindschoonmaak verplicht.

Recreatiecentrum Bergumermeer reviews

Plan jij een vakantie naar dit bungalowpark van de verhuurorganisatie? Recensies van andere Nederlanders of Belgische bezoekers zijn soms erg verhelderend. Deze praktijk ervaringen beschrijven bijvoorbeeld positieve en negatieve aspecten van het bungalowpark. Je kunt dan denken zaken als eetgelegenheden, de kwaliteit van de accommodaties, prijs-kwaliteitverhouding, service, kindvriendelijkheid. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Met behulp van dit formulier plaats je een eigen review. Op die manier ondersteun jij andere vakantiegangers bij het zoeken naar een fijn park en huisje. Helemaal onderaan ontdek je verstuurde recensies.

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie