center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Villagarcia de arosa

Een accommodatie boeken op een tof vakantiepark in Villagarcia de arosa en omgeving? Een familiepark heeft veel voordelen: de accommodaties zijn ruim opgezet, het is van alle gemakken voorzien, kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen en je geniet van een mooie groene omgeving. Ideaal voor een weekje met de familie of lekker met z’n tweetjes zijn. Op vakantieparkonline.nl delen wij belangrijke info en een keuzehulp voor huisjesparken in de omgeving. Via de getoonde boekingssites boek je goedkoop en snel een vakantieverblijf of huisje op de prachtigste bungalowparken in de omgeving van Villagarcia de arosa.

  • Villagarcia-de-arosa is een groene en knusse reisbestemming in Galicië, Spanje.
  • Vakantieparken nabij deze plek zijn bijzonder populair: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van rustgevende fietsroutes en wandeltochten.
  • Dagelijks is er veel te doen voor iedere doelgroep. Denk aan kajakken en natuurlijk tennissen.
  • In deze buurt is een groot aanbod kindvriendelijke resorts en campings met entertainment, kidsclubs, kinderboerderij, zwembad, animatie, speeltuin.
  • Vakantieaccommodaties op een vrijetijdspark in deze streek kosten plus minus €62 voor 1 dag.
PlaatsVillagarcia de arosa
RegioGalicië
LandSpanje
Gem. Temperatuur16 graden
Wild kamperenOfficieel niet toegestaan
VignetplichtJe hoeft geen vignet te hebben
Tol (snelweg)Veel autosnelwegen zijn tolwegen
Lokale taalSpaans
Kosten weekendje weg€287

Bungalowpark in de buurt van Villagarcia de arosa boeken

Villagarcia-de-arosa is een veel gekozen reisbestemming als gevolg van de mooie groene natuur en de aanwezigheid van de vele bezienswaardigheden. Op een vakantiepark hier hoef jij je dus niet te vervelen. Tot rust komen en ontspannen in een comfortabele mobil home of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Er zijn volop mogelijkheden! Middels het volgende stappenplan nemen we je stap voor stap mee op welke manier jij een vakantiehuisje in Villagarcia de arosa vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Villagarcia de arosa reserveren

  1. Kies een aanbieder

    Kies een van de uitgelichte parken. Je kunt kiezen voor grote parkketens zoals Center Parcs, Landal, Molecaten, Belvilla, Roompot, Europarcs en Succes Holidayparcs, Hogenboom, Oostappen, RCN, Pierre & Vacances, Topparken. Ook interessant: FranceComfort, Dancenter, Upladparcs, Interhome, Novasol, Ourthe & Somme. Als je goed zoekt vind je ook kleinschalige losse parken en tussenpartijen als Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Booking.com, Voordeeluitjes, Natuurhuisje.nl. Kijk met name naar de ligging van het park en voorzieningen zoals restaurant en tafeltennis.

  2. Duur van de vakantie

    Selecteer de vertrekdag en het aantal dagen. Vaak gekozen vakantieperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Er zal ook direct gevraagd worden om het aantal personen.

  3. Vergelijk huuraccommodaties

    Je kan nu zoeken in een lijst met de optionele huurhuisjes, stacaravans, cottages, bungalows, chalets, huisjesen eventueel glamping-opties, safaritenten, staplekken, ingerichte tenten, tiny houses. Check de foto’s en zoek uit de aanwezige voorzieningen (o.a. vaatwasser, bubbelbad, televisie, sauna, draadloos internet, terras). Vergelijk de kosten en neem het type accommodatie dat past bij jouw reisgezelschap en wensen.

  4. Kies eventuele extra’s

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor een aantal extra diensten en pakketten. Typische extra’s zijn een extra lang bed, ontbijt aan de deur of fietsverhuur. Ga je op familieweekend met kleine kinderen, maar is de auto vol? Boek dan ook extra’s zoals een wipstoel, reisbedje, kinderstoel, traphek, speelkleed, box.

  5. Reservering afronden

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en vul contactgegevens en je adres in. Het betalen van jouw vakantie gaat eenvoudig met betaalmethodes als Creditcard, overschrijving of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een profiel te maken. Met zo’n profiel kan je alle gegevens direct inzien, je reisgezelschap wijzigen of een upgrade boeken.

vakantieparken-villagarcia-de-arosa-spanje-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Villagarcia de arosa (Galicië)

Op deze website bekijk je eenvoudig scherpe bungalow promoties bij de tofste resorts zoals Roompot, Europarcs, Belvilla, Interhome, Novasol, Center Parcsen tevens reisorganisaties zoals D-reizen, Prijsvrij, TUI, Sunweb, Suntip en natuurlijk Vakantiediscounter, Oad, Alltours, Thomas Cook, Corendon. Geliefd zijn de last-minute specials en niet te vergeten vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en boek vandaag nog met korting online. Hieronder verstrekken we de diverse type kortingsacties en pakketten voor oktober 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in oktober krijg je een flinke korting als je de boeking afrondt vlak voor de vertrekdatum.
  • Vroegboekkorting wil zeggen een voordelig tarief op het moment dat je heel vroeg in het jaar je reis boekt.
  • Kortingscodes geven soms recht op een bepaalde vaste of % korting.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor de 55 plussers.
  • Pretpark acties: Tegen een scherpe prijs een bezoek aan vakantiepark en nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Ga buiten het hoogseizoen: De tarieven in de schoolvakanties (juli/augustus) liggen flink hoger.

Keuzegids: wij helpen bij het kiezen van een recreatiepark

Ga op ontdekkingsreis door het authentieke Villagarcia de arosa en beleef een vakantie vol lokale gerechten, gedenkwaardige uitstapjes en rustige avondjes. Gaan de kinderen mee op vakantie, met vrienden, de familie of met je partner? Voor elke situatie is er een mooie accommodatie te vinden. In het stukje hieronder bieden we een helpende hand bij het uitzoeken van het beste vakantiepark in Villagarcia de arosa! Andere relevant onderwerp: Vakantieblog.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Villagarcia de arosa hebben zeker een schitterende ligging in of rondom het groen. Geef jij de voorkeur aan een camping die zich onderscheidt met een bijzondere ligging? Hieronder helpen we jou op weg.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen, varen en watersporten (bijv. in een rivier, zwemvijver, beekje, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: omsloten door de natuur helemaal tot rust komen.
  • Huisdieren toegestaan: neem je hond mee op reis.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: geniet van een rustige jaarwisseling.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: speciale arrangementen inclusief dagtickets voor een dagje uit.
  • Park aan zee: genieten van het weer en heerlijk recreëren aan de kust / het strand.

De meest luxe recreatieparken rondom Villagarcia de arosa vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie? Even alleen genieten met je gezin? Kies dan voor een luxe bungalowpark en reserveer een midweek bomvol luxe en een moment voor jezelf. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen whirlpool, jacuzzi, bubbelbad, sauna. Of ga voor een heerlijke massage in de spa.

  • Wellness / Spa: luxe, moderne en sfeervolle inrichting.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: heerlijk genieten van jouw eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: geniet van de rust en ruimte in een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: het reinigt jouw huid en het zorgt voor minder gespannen spieren. Een zonnebank op aanvraag.
  • Beauty & Schoonheidssalon: bijvoorbeeld met manicure, pedicure of kapper.
  • Verzorgingstype: geniet halfpension, volpension, all inclusive of logies en ontbijt.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: luxe hotels en verblijven zonder kinderen.

Overzicht kindvriendelijke parken met zwembad Galicië

Het familiepark is heel praktisch voor een gezinsvakantie. Het is handig dat er ook voor kinderen genoeg voorzieningen aanwezig zijn. Onder andere speelpark, spelletjes, bowling, theater, speeltoestellen, indoor-speeltuin. Rondom Spanje vinden we zeer complete gezinsparken inclusief een modern zwembad. Vaak van alle gemakken voorzien: waterattracties, (verwarmd) buitenbad, kinderbad, (overdekt) binnenbad, peuterbad, stroomversnellingen. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief wandelwagen, kinderstoel, kinderbed, reiswieg, babybadje, bolderkar. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: lekker warm in de winter en verkoelend in de zomer.
  • Privé (binnen) zwembad: je bent niet afhankelijk van het weer om te zwemmen.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: van een frisse ochtendduik tot een middagje surfen.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: veel speeltoestellen voor kids tot circa 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Villagarcia de arosa reserveren?

Bekijk de leukste huisjes en bungalows in Spanje en reserveer vandaag nog online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Ga je het liefst naar een voordelig vakantiepark in Villagarcia de arosa met hond? In deze regio zijn er leuke vakantieaccommodaties te reserveren waar jouw huisdier meer dan welkom is. Lekker samen wandelen of fietsen met je hond. Aan het einde van de dag kan je lekker samen tot rust komen in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Dit gebied is perfect voor bezoekers met honden.

  • In dit gebied heb je tal van parken waar de hond mee kan.
  • Houd rekening met een toeslag van ongeveer €5 per nacht per huisdier.
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: voerbakken, ruime wandelgebieden, hondenbench, omheinde tuin, hondendouche, hondenstrand.

Lijst met te boeken accommodaties

Bij moderne parken bestaat er de keuze uit meerdere soorten huisjes en formaten. Elke bungalow of huisje heeft voordelen en nadelen. In de bijgaande opsomming bekijk je een uiteenzetting van de meest aangeboden vakantieaccommodaties. Andere interessante parken voor jou: Les Collines de Ste Féréole, Pierre & Vacances Hôtel de l’Esterel + Villa Paola.

  • Bungalow: een exclusief vakantiehuisje met veel sfeer.
  • Chalet / lodge: een luxe boshuisje met verwarming/airco en andere faciliteiten.
  • Appartement: een hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer (en soms keuken).
  • Stacaravan / Mobile home: koffers uitpakken in deze kant en klare recreatiewoning, en je reis kan beginnen.
  • Glamping: wel de charme van een toegankelijke ingerichte tent (lodgetent), maar je hoeft niks mee te nemen.
  • Staanplaats: zet de caravan of vouwwagen op en zet je bijzettent erbij.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Villagarcia de arosa zijn praktisch het gehele jaar geopend. Tijdens feestdagen en schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Het is verstandig om voor deze weken tijdig jouw huisje te bespreken. Hieronder check je de veel gekozen vakantiedagen.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: omgerekend vaak goedkoper dan een weekend of weekje weg.
  • Week: een complete week weg van maandag tot maandag.
  • Zomervakantie: De drukste periode is (6 juli t/m 1 september 2024). Met name het park aan zee is dan in trek.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op bekende Spaanse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: genieten van de voorjaarszon op een heerlijk bungalowpark (actuele reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: vanaf (27 april t/m 5 mei 2024) zijn de bosparken extra mooi door de bloeiende bomen en planten.
  • Feestdagen: Bekijk aanbiedingen rondom Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor families en vriendengroepen

Wil je graag een boeking doen voor een groepsaccommodatie in Villagarcia-de-arosa voor een familieweekend, reünie of even er tussenuit met vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: dit is een comfortabele en huiselijke cottage met vrijwel alle benodigde voorzieningen. Het recreatiepark heeft veel animatie en entertainment: denk aan paintball of een tocht met e-choppers. Verderop tonen wij de verschillende kleine & grote vakantiehuizen in Villagarcia-de-arosa.

  • 2 personen: een kleine tiny house met badkamer, keuken en slaapkamer.
  • 3/4 personen: meestal met 2 tweepersoonskamers of 1 kamer met eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: het ultieme gemak met eigen badkamer, open haard en eventueel overige wellness.
  • 7/8 personen: van eenvoudig tot exclusief met privé zwembad of bubbelbad.
  • 9/10 personen: op de vertrekdag gelijk vertrekken zonder verplichte eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Een royale ruimte met grote slaap- en badkamers. Van veel faciliteiten voorzien zoals vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een XL-villa met kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, koelkast, diepvries, balkon, kookgedeelte.
  • 20+ personen: ook te huren als een vergaderlocatie voor bedrijven.

Prijsindicatie van een familiepark oktober 2024

Meer informatie over de kosten van een vakantieverblijf huren in Villagarcia de arosa? In de opsomming hierna tonen wij de geschatte tarieven van een weekend (vrijdag tot maandag) in de meest gereserveerde soorten huisjes. Bekijk ook prijzen en info over parken in Vigo, Santiago de compostela of Riveira.

Accommodatie-typePrijs weekend (vrij – ma)
Bungalow€430
Chalet€382
Stacaravan of Mobil Home€239
Ingerichte tent€191
Groot vakantiehuis€1147
Indicatie prijs accommodatie op huisjespark omgeving Villagarcia-de-arosa.

Doorzoek de meest unieke kindvriendelijke bungalowparken via internet

Speur naar last-minutes en boek met korting online!

Vakantieparken Villagarcia de arosa vergelijken: Veel gekozen reisorganisaties en sites om te boeken

Vakantieaccommodaties kan jij vastzetten bij zeer diverse touroperators. We onderscheiden zelfstandige parken, bemiddelaars van particuliere huisjes en boekingsplatforms zoals Booking.com of Airbnb. Wij bespreken de meest gekozen verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: Heerlijk ontspannen midden in de natuur.
  • Roompot: De leukste vakantieparken voor jong en oud.
  • Landal GreenParks: Bijzondere vakantieverblijven op de tofste plekjes in Europa.
  • Topparken: Luxe vakantiewoningen voor gezelschappen van 2 tot 14 personen.
  • Europarcs: Voor elk type vakantie (familie, stellen, vrienden en groepen).
  • Novasol: Prachtige (particuliere) huisjes op unieke locaties in Europa.
  • Belvilla: Het ideale vakantiehuis voor iedereen!
  • Natuurhuisje: De gaafste verblijven op bijzondere plekjes in heel Europa.
  • Bungalowspecials: Een ruime selectie van 800 parken die de moeite waard zijn.
  • Pierre & Vacances: Meer dan 165 bestemmingen beschikbaar voor elk budget.
  • Interhome: Huisjes van 2 tot 50 personen te huren binnen heel Europa.
  • Booking.com: Boek snel en eenvoudig een verblijf in een hotel, appartement of park.
  • Airbnb: Vakantiewoningen, huisjes, strandhuizen en unieke woningen.
  • Reisbureaus: TUI, Vakantiediscounter, D-reizen, Thomas Cook, Corendon, Sunweb voor een gedenkwaardige verre reis of een heerlijke all-inclusive vakantie.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze regio heb je een aangenaam steppeklimaat en mediterraan klimaat. Een populaire reisperiode is mei, juni en september. Over een heel jaar gezien is de temperatuur gemiddeld 16 graden celcius. De kalendermaand juli is het heetst (36 graden celcius). Onderstaand zie je het weerbericht voor de komende 7 dagen in en rondom van vakantiebestemming Villagarcia-de-arosa (Galicië).

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


Recreatiewoning FAQ: alles wat je moet weten

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Villagarcia de arosa?

Villagarcia de arosa is een mooie omgeving waar je je eigenlijk 12 maanden per jaar uitstekend kunt vermaken. In dit gebied voel je meteen een prettig vakantiegevoel. Het vastleggen van een vakantieaccommodatie op een resort kent verschillende pluspunten. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er is animatie en entertainment voor de kinderen en de campings zijn gelegen in of net buiten een mooi natuurgebied.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Villagarcia de arosa en het omliggende gebied. Doorgaans zijn er meestal maximaal 2 huisdieren toegestaan per cottage. Lees de voorwaarden van het park goed door. Vaak staan hier regels zoals: de hond houd je altijd aan de lijn en honden en katten moeten altijd een chip of tatoeage hebben. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Villagarcia-de-arosa hoort bij het gebied Galicië, in Spanje. Het is een bijzondere Spaanse en veelzijdige streek. In het omliggende natuurgebied kom je even helemaal tot jezelf en kan je diverse wandel- en fietstochten doen. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar knusse dorpen en theaters. Wil je graag actief bezig zijn? Vul je dag dan met bijvoorbeeld varen, mountainbiken, kajakken, paardrijden, klimmen, kanoën.

Wat zijn de kosten van huisje op een recreatiepark?

Een cottage huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Villagarcia de arosa is doorgaans al mogelijk vanaf €62 per nacht. Dit is logischerwijs iets duurder dan een particulier huisje of een plekje op een camping voor je eigen caravan of tent. In ruil daarvoor kun je vaak rekenen op allerlei extra voorzieningen zoals ingerichte keuken, open haard, extra privacy, hottub, eigen terras, eigen slaapkamer. Laatste tip: boek ruim van tevoren (vroegboekkorting) of selecteer een last-minute actie voor nog meer voordeel.

Plaats een reactie