center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Muntendam

Samen met de familie erop uit op een gezellig vakantiepark in Muntendam en omgeving? Een recreatiepark geeft jou een onbezorgde vakantie: de bungalows zijn ruim opgezet, hebben een eigen badkamer en keuken, er is veel te doen voor kinderen en de parken hebben ook nog eens een fantastische ligging. Een fantastische optie voor een week met het gezin of juist voor een weekendje met vrienden. Verderop op deze pagina delen wij relevante informatie en hulp bij boeken van huisjesparken in de omgeving. Bij de weergegeven parken en reisorganisaties boek je voordelig en eenvoudig een accommodatie op de meest geboekte bungalowparken in de omgeving van Muntendam.

  • Muntendam is een veel bezochte en inspirerende omgeving in Groningen, Nederland.
  • Vakantieparken nabij deze plek zijn er volop te vinden: Dat is te danken aan de heerlijke flora en fauna.
  • Maandelijks kan je hier heel veel kanten op. Informeer naar de opties voor watersporten en natuurlijk tafeltennissen.
  • In deze buurt kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke accommodaties en parken met zwembad, entertainment, speelhallen, kinderboerderij, kidsclubs, animatie.
  • Cottages op een vrijetijdspark nabij deze regio kosten gemiddeld ongeveer €79 voor één nachtje weg.
LocatieMuntendam
StreekGroningen
LandNederland
Gemiddelde temperatuur14 graden
Wild kamperenNiet toegestaan
Vignet nodigEr is geen vignetplicht
Tol betalenJe hoeft hier geen tol te betalen
Lokale taalNederlands
Gemiddelde kosten weekend weg€344

Bungalowpark in de buurt van Muntendam boeken

Muntendam is hip door het veelzijdige landschap en de leuke opties voor uitjes en tripjes. Op een resort in dit gebied kan jij dus voldoende kanten op. Tot rust komen en ontspannen in een gezellige lodge of een vriendenweekend in een groepsaccommodatie? Het is allemaal mogelijk! In ons stappenplan lees je in detail hoe je een vakantiehuisje in Muntendam voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Muntendam reserveren

  1. Maak een keuze uit de aanbieders

    Bedenk waar je wilt boeken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Center Parcs, Europarcs, Molecaten, Roompot, Landal, Belvilla en Pierre & Vacances, Hogenboom, RCN, Topparken, Sunparks, Oostappen en zeker ook FranceComfort, Interhome, Upladparcs, Dancenter, Holidaysuites, Novasol. Verder zijn er nog de parken die volledig zelfstandig zijn en verschillende opties via sites zoals Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Bungalowspecials, Booking.com. Let goed op de ligging van de huisjes en voorzieningen zoals speeltuin en sauna.

  2. Het aantal dagen kiezen

    Maak een keuze uit de vertrekdagen en selecteer de verblijfsperiode. Vaak gekozen verblijfs periodes zijn een midweek, week, weekend en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Ben je flexibel, en boek je kort voor vertrek? Zoek dan tussen de actuele last-minute deals. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Maak een keuze uit de huuraccommodaties

    Je gaat nu door naar een visuele weergave van de verschillende huurhuisjes, chalets, groepsaccommodaties, cottages, bungalows, stacaravansen mogelijk ook glamping-opties, ingerichte tenten, tiny houses, staplekken, villa’s. Klik door de beschikbare foto’s en doorzoek over welke faciliteiten het huisje beschikt (dit zijn bijvoorbeeld terras, open haard, vaatwasser, sauna, bubbelbad, televisie). Vergelijk de tarieven en ga verder met het bungalow of huisje dat aansluit op jouw wensenlijstje.

  4. Bij te boeken extra’s

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor aanvullende servicepakketten. Denk dan bijvoorbeeld aan een keukendoekenpakket, ontbijt aan de deur of het huren van een bootje. Neem je een baby, peuter of kleuter mee, maar heb je niet veel plek over in de auto? Vraag dan naar de mogelijkheden van een traphek, kinderstoel, speelhoek, box, speelkleed, reisbedje.

  5. Plaats jouw boeking

    Controleer de gekozen accommodatie en extra’s en vul alle gevraagde informatie in. De aanbetaling gaat gemakkelijk met diverse gangbare betaalmethodes zoals iDeal, overschrijving, Creditcard. Meestal heb je de optie om een nieuw account te registreren. Hiermee kan je jouw vakantiegegevens bekijken, een wijziging of omboeking doen of extra’s toevoegen.

vakantieparken-muntendam-nederland-vergelijken

Aanbiedingen september 2024: goedkoop vakantiepark regio Muntendam (Groningen)

Via deze website delen we 12 maanden per jaar aantrekkelijke bungalow kortingscode bij populaire parkketens als Belvilla, Roompot, Novasol, Center Parcs, Interhome, Landal GreenParksen ook reisorganisaties als Suntip, D-reizen, TUI, Stip Reizen, Sunweb en uiteraard Corendon, Oad, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Alltours. Populair zijn de last-minute specials en niet te vergeten vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. In de onderstaande opsomming verstrekken wij de soorten acties en aanbiedingen voor september 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in september. Dan krijg je extra voordeel als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Er is ook vroegboekkorting. Daarmee krijg je een interessante korting als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Promotiecodes kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: tot wel 20% korting voor families of groepen.
  • Seniorenkorting: een speciaal tarief voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark reizen: Een goedkoop dagticket voor de mooiste dierentuinen en attractieparken.
  • Probeer de hoogseizoen te vermijden: In de maanden juli en augustus (schoolvakantie) is het extra druk.

Keuzehulp: hulp bij het kiezen van een recreatiepark

Ontdek het authentieke Muntendam en verwen jezelf met lekkere streekgerechten, opmerkelijke plekken en ga erop uit in de prachtige natuur. Neem je de kinderen mee, een vriendengroep, de hele familie of lekker met z’n twee? Voor iedere groep bestaat er een accommodatie te vinden. In het bijgaande stukje bieden wij tips en tricks voor het uitzoeken van het beste vakantiepark in Muntendam! Klik eventueel verder naar All-Inclusive.

Zoek park op ligging en faciliteiten

De familieparken rond Muntendam hebben echt een unieke ligging nabij natuur en steden. Prefereer jij een camping of park met een specifieke ligging? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (onder andere in een rivier, recreatieplas, zwemvijver, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: geniet van de natuur in een bosrijke omgeving.
  • Huisdieren toegestaan: speciale hond-vriendelijke huisjes en parken.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: op je gemak het oude jaar uitzitten en proosten op een nieuw jaar.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: heerlijk een dagje erop uit met het hele gezin.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan het strand / de kust.

Mooie, comfortabele en luxe recreatieparken rondom Muntendam vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie, en wil je je nergens druk om maken? Check dan de mogelijkheden bij luxe bungalowparken en boek een trip boordevol met comfort en exclusiviteit. Genieten van een eigen wellness bungalow. De meest luxe accommodaties hebben zelfs een whirlpool, sauna, jacuzzi, privé zwembad. Of ga voor een heerlijke massage in de spa.

  • Wellness / Spa: dat is echt genieten van jouw welverdiende vakantie.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe huisje met een eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: een luxe eigen overdekt buitenbad of binnenzwembad.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je nagels, haar en huid behandelen door een specialist.
  • Verzorgingstype: reserveer halfpension, volpension, all inclusive of logies en ontbijt.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: luxe hotels en verblijven zonder kinderen.

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Groningen

Zo’n familiepark is heel praktisch voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Kenmerkend is dat er ook voor kinderen genoeg voorzieningen aanwezig zijn. Onder andere spelletjes, theater, bowling, speelpark, sportvelden, indoor-speeltuin. In Nederland zijn er prachtige gezinsparken met meerdere zwembaden. Er zijn vaak diverse voorzieningen zoals: waterattracties, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, peuterbad, (verwarmd) buitenbad, kinderbad. Je kunt zelfs kiezen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderstoel, wandelwagen, bolderkar, babybadje, reiswieg, kinderbed. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: een subtropisch zwemparadijs waar het aangenaam warm is.
  • Verwarmd buitenbad: voor kinderen een heerlijke plek om lekker te zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: overdekt zwemmen, ook als het regent of sneeuwt.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: schaduw of zon met je eigen parasol en ligbed.
  • Speeltuin / speelhal: leuk voor kinderen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Mooiste vakantiepark Muntendam bekijken en boeken

Bekijk de mooiste accommodaties Nederlanden kies jouw vertrekperiode!

Vakantieparken met hond: waar op letten?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Muntendam met hond? Rondom deze locatie zijn er leuke vakantieaccommodaties aanwezig waar huisdieren zijn toegestaan. Je kunt prachtige wandelingen maken. Na een lange dag kan je heerlijk uitrusten in de huisdiervriendelijke bungalow. Deze regio is perfect voor bezoekers met honden.

  • Jouw viervoeter kan je vaak gewoon meenemen naar het park.
  • Let op: je betaalt hiervoor wel een kleine bijdrage
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: hondenmand, hondenbench, omheinde tuin, voerbakken, ruime wandelgebieden, hondendouche.

De mooiste accommodaties vinden

Steeds vaker kan je kiezen uit tal van leuke huisjes. Elke bungalow of huisje heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder vind jij een lijst met de meest geboekte recreatiewoningen. Bekijk ook eens deze parken: Domaine L’Écrin du Lac, Parc de Pontaillac of Landal Het Vennenbos.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een compact boshuisje op een bijzondere locatie.
  • Appartement: een heerlijke eigen hotelkamer met veel faciliteiten.
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning van gemiddeld tussen de 22 en 32 m2.
  • Glamping: kampeerspullen mag je thuislaten, de ingerichte tent (lodgetent) is van alle gemakken voorzien.
  • Staanplaats: ga op pad met de camper, caravan, tent of vouwwagen.

Maak een keuze voor een reisperiodes

Veel vakantieresorts in de buurt van Muntendam hebben ruime openingstijden en kan je het hele jaar door bezoeken. In de weken rond de schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Het is dan ook aan te raden om voor deze periodes op tijd alles te boeken. In de volgende opsomming delen we de meest drukke vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: tegen een betaalbare prijs even helemaal het gevoel dat je eruit bent.
  • Midweek: lekker 5 dagen ontspannen op reis (ma – vr).
  • Week: jij kunt de hele regio bezoeken tijdens deze 7 daagse reis.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Mensen gaan massaal naar parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op populaire Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn de meeste huisjesparken operationeel.
  • Voorjaarsvakantie: ervaar de lentekriebels vanuit jouw favoriete bungalowpark (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: kies voor de periode (27 april t/m 5 mei 2024). Een bospark biedt dan voldoende wandel en fiets mogelijkheden.
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Muntendam voor een gezellig familieweekend, reünie of even er tussenuit met vrienden? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: dit is een comfortabele en sfeervolle verblijfsplek met vrijwel alle benodigde voorzieningen. De omgeving van het vakantiepark biedt amusement voor jong en oud: denk aan kanoverhuur & paardrijden. Verderop verstrekken wij de meest gekozen kleinere & grotere vakantiehuizen in Muntendam.

  • 2 personen: een bijzondere tiny house op een unieke plek in de regio.
  • 3/4 personen: royale cottage met tweepersoonskamer en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: geniet van een accommodatie met open haard en verschillende badkamers.
  • 7/8 personen: met 3 tot 5 slaapkamers en soms zelfs met privé zwembad.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Meerdere 2 of 3 persoonskamer. Doorgaans met inbegrip van bedlinnenpakket, vaatwasser en meer.
  • 13/14 personen: Je kunt een film kijken op de televisie of stream via het draadloze internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een comfortabele villa met optioneel kindermeubilair en allerlei handige zaken zoals buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, koelkast, balkon, diepvries, wasmachine.
  • 20+ personen: een sfeervolle vergaderruimte in een ontspannen sfeer.

Gemiddelde prijzen van een familiepark september 2024

Nieuwsgierig naar de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Muntendam? In de tabel hierna verstrekken we de huidige prijzen van een weekendje (aankomst vrijdag, vertrek maandag) in de veel gezochte verblijfstypes. Op deze site bekijk je ook de leukste parken in en rondom Kommerzijl, Midwolde & Kolham.

Type verblijfPrijs per weekend (gemiddeld)
Bungalow€492
Chalet€442
Stacaravan / Mobil Home€295
Ingerichte tent€246
Groot vakantiehuis€1573
Indicatie prijs vakantieverblijf op huisjespark omgeving Muntendam.

Zoek naar de beste kindvriendelijke bungalowparken in de omgeving

Klik door naar de last-minutes en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Muntendam vergelijken: Gerenommeerde reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiehuisjes kan je boeken bij Nederlandse en buitenlandse touroperators. Je hebt bijvoorbeeld bekendere parken, aanbieders van losse huisjes en platforms zoals Booking.com & Airbnb. Je vindt de meest populaire verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Heerlijk ontspannen midden in de natuur.
  • Roompot: Prachtige huisjes op de meest natuurrijke plekjes.
  • Landal GreenParks: Prachtige huisjes in de natuur met uitgebreide faciliteiten.
  • Topparken: De specialist in vakanties in eigen land.
  • Europarcs: Meer dan 500.000 gasten per jaar.
  • Novasol: De doelstelling is voor elk budget een leuke vakantiewoning.
  • Belvilla: Eenvoudig en snel meer dan 40.000 accommodaties doorzoeken.
  • Natuurhuisje: Een mooie en unieke hut, tent of lodge in het bos huren.
  • Bungalowspecials: Kies uit bijna 1.000 verschillende parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: De specialist in vakantiehuizen sinds 1965.
  • Booking.com: Handige oplossing voor de vakantieganger als de zakelijke reiziger.
  • Airbnb: Grote en kleine woningen huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, Sunweb, Prijsvrij, TUI, D-reizen, Thomas Cook voor rondreizen/verre reizen of een gedenkwaardige all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen van vandaag en morgen

In deze plek heerst het zeeklimaat. De beste reistijd is mei t/m september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 14 graden. De maand juli is traditioneel de warmste maand (26 graden celcius). In het grafiekje hieronder tonen wij de weersverwachtingen in het gebied van vakantiebestemming Muntendam (Groningen).

Weerbericht zaterdag 21 september 2024


Veelgestelde vragen over een recreatiewoning huren

Waarom naar een bungalowpark in Muntendam?

Muntendam heeft een prachtige groene omgeving met veel activiteiten. In dit gebied voel je meteen een zorgeloos vakantiegevoel. Het huren van een huisje op een park is een aanrader. Op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en de parken zijn gelegen in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Muntendam en nabijgelegen plekken. Bij de meeste parken kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per huisje. Er zijn een aantal spelregels: je moet zorgen dat je jouw hond onder appel hebt en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Enkele grote parken hebben ook diverse hondenbungalows. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te zien en wat is er te doen?

Muntendam ligt in Groningen, in Nederland. Dit is een schitterende Nederlandse en gezellige streek. In het nabijgelegen groen kom je even helemaal tot jezelf en kan je lekker wandelen en fietsen. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar leuke bezienswaardigheden en speelhallen. Wil je graag actief bezig zijn? Dan kun je overdag gaan varen, mountainbiken, klimmen, paardrijden, kajakken, watersporten.

Wat zijn de prijzen van een huisje huren op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Muntendam is in de aanbieding te te doen vanaf €79 voor één dag. Dat is een stukje kostbaarder dan een particulier vakantiehuis of een staplek op een camping. In ruil daarvoor geniet jij wel van lekker veel luxe zoals: eigen badkamer, open haard, eigen terras, hottub, extra privacy, eigen slaapkamer. Laatste tip: profiteer van vroegboekkorting of maak gebruik van last-minute acties om jouw vakantie betaalbaarder te maken.

Plaats een reactie