center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Opheusden

Heerlijk uitrusten op een prachtig vakantiepark in Opheusden en omgeving? Een recreatiepark geeft ontzettend veel voordelen: de verblijven zijn luxe uitgevoerd, het is van alle gemakken voorzien, er is veel te doen voor kinderen en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een mooie optie voor een weekendje met het gezin of vakantie met vrienden. Via deze website check je bruikbare informatie en boekingssites voor vakantieparken in deze buurt. Bij de uitgelichte parken en reisorganisaties boek je heel eenvoudig een vakantiehuisje op de prachtigste bungalowparken in de omgeving van Opheusden.

  • Opheusden is een groene en behaaglijke reisbestemming in Gelderland, Nederland.
  • Recreatieparken rondom deze locatie zijn niet voor niets erg populair: Dit heeft alles te maken met de heerlijke natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • Elk seizoen kan je hier kiezen uit leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld eens skeeleren en klimmen.
  • In deze buurt kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke parken met zwembad, kidsclubs, speeltuin, speelhallen, entertainment, kinderboerderij.
  • Vakantiewoningen op recreatieparken rondom deze plek kosten zo’n €79 per dag.
PlekOpheusden
StreekGelderland
LandNederland
Temperatuur14 graden
Wild kamperenNiet toegestaan
Vignet nodigEr is geen vignetplicht
Tol betalenJe hoeft hier geen tol te betalen
Lokale taalNederlands
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€344

Bungalowpark in de buurt van Opheusden boeken

Opheusden is een mooie vakantiebestemming door het mooie natuurgebied en de aanwezigheid van de vele bezienswaardigheden. Op een vakantiepark op deze plek is er genoeg te doen voor iedereen. Genieten van de rust en elkaar in een gezellige vakantiewoning of met alle familieleden in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In onderstaand gedeelte lichten we toe hoe jij zo’n vakantiehuisje in Opheusden probleemloos en snel moet boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Opheusden reserveren

  1. Kies een park

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Er zijn verschillende grotere ketens. Denk dan aan namen als Belvilla, Center Parcs, Libéma, Landal, Europarcs, Molecaten en Hogenboom, Pierre & Vacances, Oostappen, Sunparks, Topparken, RCN. Ook interessant: Interhome, Holidaysuites, Upladparcs, Dancenter, Novasol, Ourthe & Somme. Er bestaan ook een heleboel zelfstandig opererende parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Voordeeluitjes, Natuurhuisje.nl, Airbnb, Booking.com, Bungalowspecials. Kijk in ieder geval goed naar de ligging van het park en faciliteiten zoals animatie en wasserette.

  2. Verblijfsperiode kiezen

    Kies de dag van aankomst en geef ook direct je vertrekdag aan. Geliefde reisperiodes zijn een weekend, midweek of week en let ook zeker op de schoolvakanties. Boek je vlak voor vertrek? Dan profiteer je soms van last-minute deals. Let op: je moet ook het aantal reizigers doorgeven.

  3. Bekijk de verschillende huuraccommodaties

    Je gaat nu door naar een weergave met de potentiële bungalows, chalets, huurhuisjes, cottages, groepsaccommodaties, stacaravansen eventueel ingerichte tenten, glamping-opties, tiny houses, villa’s, safaritenten. Bekijk foto’s en analyseer op welke faciliteiten je kunt rekenen (denk aan vaatwasser, bubbelbad, sauna, draadloos internet, open haard, terras). Vergelijk de prijzen en start het boekingsproces voor het soort accommodatie dat matcht met jouw eisen.

  4. Extra pakketten toevoegen

    Maak het jezelf nog gemakkelijker met extra pakketten. Je kunt denken aan een extra lang bed, ontbijt aan de deur of een wellness arrangement. Neem je een baby, peuter of kleuter mee, en neem je veel spullen van thuis mee? Tegen extra betaling kan je ook extra’s boeken als traphek, speelkleed, kinderstoel, wipstoel, speelhoek, box.

  5. Plaats jouw boeking

    Check jouw boeking en vul de benodigde gegevens in. Betalen kan je online voldoen aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals Creditcard, overschrijving of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een profiel te maken. Met dat account kan je alle gegevens direct inzien, jouw reisgezelschap of reisperiode aanpassen of extra’s toevoegen.

vakantieparken-opheusden-nederland-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Opheusden (Gelderland)

Op deze website achterhaal je 365 dagen per jaar aantrekkelijke bungalow kortingsacties bij de beste vakantiepark ketens als Europarcs, Roompot, Center Parcs, Interhome, Novasol, Landal GreenParksen tevens reisorganisaties als Sunweb, Stip Reizen, Prijsvrij, Suntip, D-reizen. Check ook de Jong Intra Vakanties, Oad, Thomas Cook, Alltours, Corendon. Populair zijn de last-minute aanbiedingen en de speciale vroegboekkorting. Vergelijk de diverse parken en boek vandaag nog met korting online. Onderstaand vind je de soorten kortingsacties en pakketten voor oktober 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in oktober krijg je extra korting als je 2 weken voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: een interessante korting als je in de herfst/winter al jouw huisje voor de zomer vastlegt.
  • Promocodes geven soms recht op een bepaalde vaste of % korting.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: unieke prijzen voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark arrangementen: Gratis bezoek aan nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: Tijdens de zomer en schoolvakanties zijn de prijzen een stuk hoger.

Hulp bij boeken: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Onderzoek het authentieke Opheusden en ervaar de plaatselijke keuken, verrassende dagtrips en rustige avondjes. Even er tussenuit met kinderen, je beste vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor groepen klein en groot is er een goede accommodatie te vinden. In de blokken hieronder supporten we jou met het selecteren van het beste vakantiepark in Opheusden! Mogelijk vind je dit ook leuk: Wellness vakantiepark.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Opheusden hebben doorgaans een leuke ligging in de natuur, vlakbij bruisende steden. Heb jij interesse in campings met een exclusieve of bijzondere ligging? Hieronder geven we de verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: heerlijk zwemmen, vissen of watersporten (bijv. in een recreatieplas, beekje, meertje, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: lekker wandelen, fietsen of mountainbiken.
  • Huisdieren toegestaan: De mooiste parken waar honden meer dan welkom zijn.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: ideaal voor een dagje uit met het gezin.
  • Park aan zee: direct aan de kust / het strand verblijven in een chalet.

Mooie, comfortabele en luxe recreatieparken rondom Opheusden vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties? Gewoon even echt genieten? Kies een luxe bungalowpark en kies een vakantie bomvol ontspanning en exclusiviteit. Genieten van een eigen wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen whirlpool, privé zwembad, jacuzzi, bubbelbad. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: dat is echt genieten van jouw welverdiende vakantie.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: gezellig met vrienden relaxen in een eigen hottub.
  • Privé zwembad: jong en oud vermaakt zich aan het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: het reinigt jouw huid en het zorgt voor minder gespannen spieren. Een zonnebank op aanvraag.
  • Beauty & Schoonheidssalon: heerlijke ontspannen behandelingen bij de schoonheidsspecialist.
  • Verzorgingstype: kies uit volpension, halfpension, logies en ontbijt of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): lekker smullen tijdens de vakantie!
  • Adults only: gasten moeten minimaal 18+ zijn (volwassen).

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Gelderland

Zo’n familiepark is met name geschikt voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Wat dit type park kenmerkt is dat er ook voor kinderen genoeg voorzieningen aanwezig zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: speeltoestellen, theater, speelpark, spelletjes, bowling, indoor-speeltuin. Rondom Nederland tref je leuke gezinsparken inclusief een modern zwembad. Geniet onder andere van: kinderbad, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, peuterbad, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, kinderstoel, reiswieg, wandelwagen, kinderbed, bolderkar. Kinderen kunnen veilig buiten spelen dankzij een omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: volop zwem- en waterpret in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: gratis toegankelijk voor alle parkgasten.
  • Privé (binnen) zwembad: vaak het hele jaar geopend voor alle parkgasten.
  • Meer, zee, rivier of recreatieplas: lekker spelen, buiten zwemmen of bootje varen.
  • Ligweide / Zonneweide: heerlijk een boekje lezen op jouw lig handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste speeltoestellen voor kids van 1 t/m 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Opheusden zoeken en boeken

Bekijk de mooiste cottages in Nederland en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: mag dat?

Naar een voordelig vakantiepark in Opheusden met hond? Rondom deze locatie zijn er leuke vakantieaccommodaties te boeken waar jouw huisdier mee mag. Heerlijk samen met de hond dwalen door de bossen. Weer thuis? Dan kan je fijn samen uitrusten in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Deze streek is perfect voor bezoekers met honden.

  • In en rondom deze bestemming zijn er veel parken waar honden mee mogen.
  • Bij het boeken geef je de huisdieren door. Dit kost ongeveer €5 p/nacht.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondenmand, voerbakken, hondendouche, omheinde tuin, ruime wandelgebieden, hondenstrand.

Vergelijk accommodaties

Tegenwoordig kan je kiezen uit huisjes in diverse soorten en groottes. Elk van deze heeft pluspunten en minpunten. In de onderstaande opsomming vind je een beknopte samenvatting van de meest gangbare verblijven. Mogelijk interessante parken: Aparthotel Eden, Novasol Bungalowpark De Kreek & Les Chalets des Cimes.

  • Bungalow: vrijstaande woning met vaak één verdieping.
  • Chalet / lodge: een gezellig boshuisje op een schitterende locatie in het groen.
  • Appartement: boek een hotelkamer en je hoeft je nergens meer druk om te maken.
  • Mobile home / stacaravan: verrassend grote recreatiewoning met veel luxe.
  • Glamping: op een luxe manier kamperen in een ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: betaalbaar op reis met jouw eigen tent, camper of vouwwagen.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Veel vakantieresorts in de buurt van Opheusden zijn voor gasten het hele jaar open. In de weken rond de schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. We raden aan om voor deze weken op tijd te boeken. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gekozen reisdagen.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: geniet van 5 dagen vakantie (ideaal voor stedentrip of wellness).
  • Week: van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag genieten van alle luxe.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen bezoeken dan een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: een van de meest drukke periodes op het bungalowpark (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: ervaar het ultieme buitenleven vanuit een groen bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Speciale arrangementen rondom Oud en nieuw: (31 december 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Pinksteren (19 mei 2024).

Groepsaccommodaties voor iedere groepsgrootte

Wil je graag een boeking doen voor een groepsaccommodatie in Opheusden voor een geslaagd familieweekend, reünie of een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: dit is een lekker ruime en gezellige bungalow of cottage met veel (exclusieve) faciliteiten. Rondom het huisjespark vind je amusement voor jong en oud: denk aan voetbal & golfen. In de onderstaande opsomming tonen we de kenmerken van kleine of grote vakantiehuizen in Opheusden.

  • 2 personen: een bijzondere tiny house op een unieke plek in de regio.
  • 3/4 personen: lekkere ruime tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: het ultieme gemak met eigen badkamer, open haard en eventueel overige wellness.
  • 7/8 personen: royale vakantiewoning met 4 of 5 slaapkamers en eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: boek een bungalow met eindschoonmaak voor maximaal comfort.
  • 11/12 personen: Samen genieten met vrienden of familie in een groot huis. Met een uitgebreide keuken (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Samen met de hele groep televisie kijken in de woonkamer of draadloos internetten.
  • 15/16 personen: een exclusieve villa met bij te boeken kindermeubilair en veel andere handige zaken als buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, balkon, wasmachine, koelkast, kookgedeelte, oven en magnetron.
  • 20+ personen: een sfeervolle ruimte die ook in te zetten is als vergaderlocatie.

Tarieven van een familiepark oktober 2024

Alle details ontvangen over de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Opheusden? In het rekenvoorbeeld hieronder tref je de gemiddelde kosten van een weekend (buiten hoogseizoen) in de meest gereserveerde accommodaties. Tevens bieden we info over de leukste parken in en rondom Hemmen, Ophemert & Hellouw.

Soort huisjePrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€492
Chalet€443
Mobil Home of Stacaravan€295
Ingerichte tent€246
Groot vakantiehuis€1574
Geschatte onkosten vakantieverblijf op huisjespark omgeving Opheusden.

Vergelijk de leukste kindvriendelijke bungalowparken razendsnel online

Vind last-minutes deals en boek eenvoudig en snel online!

Vakantieparken Opheusden vergelijken: De meest gekozen reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiehuizen kun je vastzetten via meerdere touroperators. We onderscheiden individuele parken, verhuurders van alleen losse huisjes en online aanbieders zoals Booking.com en Airbnb. Wij bieden de meest populaire verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Een heerlijke cottage midden in de natuur.
  • Roompot: Meer dan 125 unieke parken in Nederland én Europa.
  • Landal GreenParks: Mooie accommodaties voor diverse soorten reisgezelschappen.
  • Topparken: Ook aangepaste vakantiewoningen voor mensen met een handicap.
  • Europarcs: Je kunt altijd tot 15% vroegboekkorting ontvangen bij Europarcs.
  • Novasol: Verhuurt meer dan 50.000 verblijven op de beste locaties in Europa.
  • Belvilla: Jouw garantie voor een geweldige vakantie.
  • Natuurhuisje: De gaafste verblijven op bijzondere plekjes in heel Europa.
  • Bungalowspecials: Een ruime selectie van 800 parken die de moeite waard zijn.
  • Pierre & Vacances: Eenvoudig online reserveren met de veilige en snelle boekingsmodule.
  • Interhome: Ruim 35.000 accommodaties voor groepen van 2 tot 50 personen.
  • Booking.com: De beste zoekmachine voor het vinden van een vakantiehuisje.
  • Airbnb: Bijzondere vakantiehuisjes huren rechtstreeks van particulieren.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, Corendon, Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Sunweb voor rondreizen/verre reizen of een onbezorgde all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen voor de komende week

In deze regio is er een fijn zeeklimaat. Een populaire reisperiode is mei t/m september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 14 graden celcius. De maand juli is de warmste maand van het jaar (26 °C). In de onderstaande tabel tref je het 7-daagse weerbericht in de streek van vakantiebestemming Opheusden (Gelderland).

Weerbericht dinsdag 22 oktober 2024


Alles wat je moet weten over recreatiewoningen

Waarom naar een vakantieresort in Opheusden?

Opheusden is een schitterende plek waar voldoende te doen is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een onbekommerd vakantiegevoel. Het reserveren van een accommodatie op een resort is zeker iets om te overwegen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en de campings zijn gelegen midden in de natuur.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Opheusden en omgeving. Bij de meeste parken zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per verblijf. Uiteraard zijn hiervoor regels: je moet je hond altijd kort houden en er kan om een inentingsbewijs gevraagd worden. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te zien en wat is er te doen?

Opheusden is onderdeel van de regio Gelderland, in Nederland. Het is al jaren een unieke Nederlandse en natuurrijke streek. In de nabijgelegen natuur kom je even helemaal tot jezelf en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Houd je van een dagje uit? Er zijn tal van bestemmingen voor een uitstapje naar betekenisvolle plekjes en themaparken. Wil je graag actief bezig zijn? Ga er dan op uit om te klimmen, kajakken, varen, watersporten, kanoën, mountainbiken.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Opheusden kan jij al doen vanaf €79 per overnachting. Dit is duurder dan een particulier vakantieverblijf of een staanplaats voor jouw tent op de camping. Als extra voordeel kun je vaak rekenen op veel comfort zoals hottub, eigen terras, eigen slaapkamer, extra privacy, open haard, ingerichte keuken. Tip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of boek met last-minute voordeel voor extra voordeel.

Plaats een reactie