center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Morel

Een voordelige vakantie op een gezellig vakantiepark in Morel en omgeving? Een vakantieresort heeft tal van pluspunten: de vakantiehuisjes zijn modern en ruim, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, de kids kunnen zich hier uitstekend vermaken en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Ideaal voor een weekje met de familie of vakantie met vrienden. Via deze website check je nuttige tips en tricks over vakantieparken in de omgeving. Bij de weergegeven boekingssites boek je vandaag nog een bungalow of huisje op de populairste bungalowparken in de omgeving van Morel.

  • Morel is een veelzijdige en inspirerende vakantieplek in Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
  • Parken met vakantiehuisjes in dit gebied zijn er in grote getale: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van heerlijke groene natuur.
  • In elke maand kan je hier heel veel kanten op. Wat dacht je van hiken of kies voor tafeltennissen.
  • In deze buurt heb je ook de keuze uit veel kindvriendelijke resorts met speeltuin, entertainment, speelhallen, kidsclubs, kinderboerderij, animatie.
  • Stacaravans of huisjes op campings rondom deze plek kosten +/- €65 per dag.
LocatieMorel
GebiedSleeswijk Holstein
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegenDe wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€299

Bungalowpark in de buurt van Morel boeken

Morel is populairder dan ooit door het prachtige groene landschap en de activiteiten in de regio. Op een camping / resort in deze omgeving kan je voldoende ondernemen. De stilte ervaren in een royale lodge of met alle familieleden in een groepsaccommodatie? Niets is te gek! In het bijgaande stappenplan lichten we toe op welke manier jij een vakantiehuisje in Morel het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Morel reserveren

  1. Kies een reisaanbieder

    Kies een van de uitgelichte parken. Je kunt kiezen voor grote parkketens zoals Center Parcs, Libéma, Landal, Europarcs, Roompot, Belvilla en Oostappen, Pierre & Vacances, Topparken, RCN, Sunparks, Succes Holidayparcs en natuurlijk Dancenter, Ourthe & Somme, Interhome, FranceComfort, Novasol, Holidaysuites. Daarnaast zijn er natuurlijk kleinschalige privé parken en diverse boekingsplatforms als Voordeeluitjes, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl. Probeer goed te kijken naar de ligging van het park en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan snackbar en tafeltennis.

  2. Reisperiode selecteren

    Check de beschikbare aankomstdagen en het aantal dagen dat je op het park wilt blijven. Typische reisperiodes zijn een weekend, midweek of week en uiteraard de nationale schoolvakanties. Reserveer je kort voordat je vertrekt? Dan zijn er doorgaans last-minute kortingen. Er zal ook direct gevraagd worden om het aantal personen.

  3. Selecteer huuraccommodatie

    Er volgt nu een overzicht met de diverse stacaravans, chalets, groepsaccommodaties, bungalows, huisjes, huurhuisjesen eventueel tiny houses, safaritenten, ingerichte tenten, staplekken, glamping-opties. Blader door de afbeeldingen en vind uit welke voorzieningen er aanwezig zijn (voorbeelden zijn draadloos internet, open haard, televisie, vaatwasser, sauna, terras). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en start je reserveringsaanvraag voor het soort huisje dat matcht met jouw eisen.

  4. Extra’s kiezen

    Jouw verblijf kun je compleet maken met diverse extra’s. Voorbeelden zijn: beddenopmaakservice, ontbijt aan de deur of een kinderpakket. Ga je met de kinderen, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Vaak zijn er ook extra’s als speelkleed, box, reisbedje, kinderstoel, traphek, speelhoek.

  5. Boeking bevestigen

    Controleer de boeking en vul de benodigde gegevens in. De betaling gaat eenvoudig door middel van betaalmethodes als Overschrijving, iDeal of Creditcard. Doorgaans kan je er voor kiezen om een eigen klant-account te hebben. Daarmee kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, een wijziging of omboeking doen of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-morel-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen september 2024: goedkoop vakantiepark regio Morel (Sleeswijk Holstein)

Via deze website tref je altijd de meest de geldige bungalow actiecodes bij de mooiste parkketens als Roompot, Center Parcs, Interhome, Europarcs, Belvilla, Novasolen reisorganisaties zoals Suntip, Prijsvrij, D-reizen, Stip Reizen, Sunweb maar ook Vakantiediscounter, de Jong Intra Vakanties, Corendon, Alltours, Thomas Cook. Slimme boekers kijken naar de last-minute voordeelacties en natuurlijk vroegboekkorting. Klik op een van de parken en check de actuele kortingen en acties. Hierbij tref je details van acties en specials voor september 2024.

  • Populair zijn last-minute aanbiedingen in september. Daarmee bespaar je behoorlijk op de prijs als je kort van tevoren boekt.
  • Soms bieden ze vroegboekkorting aan. Dat resulteert in voordeel als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Promotievouchers kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: het hele gezin inclusief kinderen mee op vakantie voor lage prijzen.
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark arrangementen: Combineer een weekend vakantiepark met attractiepark of dierentuin.
  • Kies bewust een tijd buiten het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Keuzegids: bepaal welk recreatiepark bij je past

Ontdek de vele gezichten van Morel en ervaar lokale gerechten, uitstapjes vol avontuur en laat je meevoeren met de natuur. Ga je op reis met kinderen, met vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor elke samenstelling is er een geschikte accommodatie. Op deze website geven we tips en tricks het uitzoeken van het beste vakantiepark in Morel! Lees ook meer informatie over Vakantiepark vlakbij pretpark.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Morel hebben echt een rustige ligging in een afwisselend landschap. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping die een kenmerkende ligging heeft? Hieronder vind je een overzicht.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen of zonnebaden op de ligweide (in bijvoorbeeld een meertje, zwemvijver, beekje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: geniet van de natuur in een bosrijke omgeving.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: op je gemak het oude jaar uitzitten en proosten op een nieuw jaar.
  • Omgeving van pretpark/dierentuin: combineer jouw vakantie met een dagje uit.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

Luxueuze recreatieparken rondom Morel vergelijken

Ben jij luxe vakanties gewend waar je helemaal nergens aan hoeft te denken? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en reserveer een trip boordevol met comfort en een moment voor jezelf. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een privé zwembad, whirlpool, jacuzzi, bubbelbad. Aan het einde van de dag kan je nog langs de spa voor een massage.

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het hele jaar door ontspannen met een hottub.
  • Privé zwembad: maak gebruik van een exclusief binnenzwembad.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je verwennen bij de kapper, pedicure of masseur.
  • Verzorgingstype: geniet all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): soms ook buffet-, pannenkoekrestaurant of pizzeria mogelijk.
  • Adults only: een gebied waar geen kinderen zijn toegestaan.

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Sleeswijk Holstein

Een familiepark is ideaal voor een familieweekend. Het is handig dat er voor kinderen voldoende vertier is. Onder andere indoor-speeltuin, speelpark, bowling, sportvelden, spelletjes, theater. Rondom Duitsland tref je luxe gezinsparken met moderne zwembaden. Steeds vaker voorzien van: waterattracties, waterglijbanen, peuterbad, kinderbad, (verwarmd) buitenbad, (overdekt) binnenbad. Je kunt zelfs kiezen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief bolderkar, babybadje, wandelwagen, traphekje, kinderbed, kinderstoel. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: het hele gezin beleeft plezier aan het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: zowel in de zomer als de winter lekker buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: je kunt als gast het hele jaar door baantjes trekken.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: volop plezier voor jong en oud.
  • Ligweide / Zonneweide: ontspannen en uitrusten op een handdoek in het gras.
  • Speeltuin / speelhal: leuk voor kinderen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Mooiste vakantiepark Morel bekijken en boeken

Bekijk alle cottages in Duitsland en boek eenvoudig online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Morel met hond? in deze buurt zijn er mooie vakantieaccommodaties aanwezig waar ook jouw huisdier lekker mee mag. Lekker samen de natuur in. Vervolgens kan je lekker samen op adem komen in het huisdiervriendelijke huisje. Dit gebied is zeer geliefd bij hondeneigenaren.

  • Er zijn voldoende opties voor een vakantie met hond in deze regio
  • Honden geef je bij reservering direct op. Je betaalt een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden onder andere zaken als: hondenstrand, hondenbench, hondendouche, hondenmand, ruime wandelgebieden, omheinde tuin.

Zoek een passende accommodatie

Vandaag de dag kan je een keuze maken uit veel moderne huis. Ieder vakantiehuisje heeft zowel voor- als nadelen. Hierbij vind jij een beknopte samenvatting van de meest gangbare huisjes. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: PanoramaPark St. Andreasberg, Recreatiecentrum de Vogel & Maison de vacances – Brossac.

  • Bungalow: vak een klein en schattig huisje met 1 verdieping.
  • Chalet / lodge: een luxe boshuisje met verwarming/airco en andere faciliteiten.
  • Appartement: een premium hotelkamer om even lekker tot rust te komen.
  • Stacaravan / Mobile home: deze recreatiewoningen liggen vaak dicht bij elkaar (gezelligheid op het park).
  • Glamping: je hoeft zelf geen spullen mee te nemen naar deze ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: een plek in de zon (of schaduw) voor je camper, vouwwagen of tent.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Morel zijn het hele jaar geopend. Tijdens feestdagen en schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Het is dan ook aan te raden om in het hoogseizoen op tijd alles te boeken. Hieronder tref je de meest gekozen reisdagen.

  • Weekendje weg: tegen een betaalbare prijs even helemaal het gevoel dat je eruit bent.
  • Midweek: 5 dagen genieten in een leuk park samen met familie of vrienden.
  • Week: jij kunt de hele regio bezoeken tijdens deze 7 daagse reis.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). De leukste tijd voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vier jij de feestdagen op een bijzonder manier op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: boek een bungalowpark met vroegboekvoordeel (dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bespreek een verblijf in de natuur op een bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Bekijk aanbiedingen rondom Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Reserveer groepsaccommodaties tot wel 22 personen

Specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie in Morel voor een geslaagd familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Kies dan voor een groepsverblijf: het betreft een extra grote en karakteristieke vakantiewoning met vrijwel alle benodigde voorzieningen. Op het omliggende park vind je amusement voor jong en oud: denk aan bowling of windsurfen. Hierbij tonen wij de kenmerken van kleinere & grotere vakantiehuizen in Morel.

  • 2 personen: een luxe tiny house of kleine vakantiewoning voor stellen.
  • 3/4 personen: comfort in je eigen tweepersoonskamer of eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: de eindschoonmaak kun je vaak los bijboeken.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Meestal inclusief vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een prachtige villa met standaard vaak kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, balkon, oven en magnetron, kookgedeelte, koelkast, wasmachine, diepvries.
  • 20+ personen: bijvoorbeeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke vergaderlocatie.

Gemiddelde tarieven van een familiepark september 2024

Meer informatie over de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Morel? In de opsomming hierna geven we de geschatte tarieven van een weekend (3 nachten) in de meest gewilde vakantieverblijven. Of klik door voor tips en tricks rondom parken in Moenkloh, Monkhagen & Monkeberg.

Type verblijfPrijs weekend weg
Bungalow€448
Chalet€398
Mobil Home of Stacaravan€249
Ingerichte tent€199
Groot vakantiehuis€1194
Geschatte prijs van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Morel.

Bekijk de tofste kindvriendelijke bungalowparken online

Controleer de last-minute deals en start jouw boeking vandaag!

Vakantieparken Morel vergelijken: Populaire reisorganisaties en parkketens

Vakantiehuizen kan je boeken bij Nederlandse en buitenlandse touroperators. Denk aan de bungalowparken, sites waar je losse huisjes kunt boeken en diverse platforms als Booking.com of Airbnb. Je vergelijkt de meest bekende verhuurbedrijven in het overzicht hieronder.

  • Center Parcs: Gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst.
  • Roompot: Gratis vakantie wijzigen als de vakantieplannen veranderen.
  • Landal GreenParks: Bijzondere vakantieverblijven op de tofste plekjes in Europa.
  • Topparken: Genieten aan het water met verhuur van huisjes, bootjes en fietsen.
  • Europarcs: De mooiste unieke verblijven in verschillende landen van Europa.
  • Novasol: Een gigantisch aanbod huurhuisjes in bijna alle Europese landen.
  • Belvilla: Al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van vakantiewoningen.
  • Natuurhuisje: De mooiste vakantiehuisjes midden in de natuur.
  • Bungalowspecials: De expert op het gebied van het vergelijken en boeken van bungalowparken.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: Veilig boeken en goede garantievoorwaarden (ANVR).
  • Booking.com: Boek snel en eenvoudig een verblijf in een hotel, appartement of park.
  • Airbnb: Andermans woning huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: Sunweb, TUI, Prijsvrij, Thomas Cook, D-reizen, Vakantiediscounter voor een rondreis of een luxe all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze regio bestaat het zeeklimaat. De beste reistijd is mei, juni en september. Gemiddeld gezien (over 12 maanden) ligt de temperatuur op 13 graden celcius. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 graden). In de hieronder weergegeven tabel ontdek je het weer in de regio van vakantiebestemming Morel (Sleeswijk-Holstein).

Weerbericht donderdag 19 september 2024


De meest gestelde vragen over recreatiewoningen (FAQ)

Waarom een vakantiepark boeken in Morel?

Morel is een prachtige omgeving waar voldoende te doen is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een onbekommerd vakantiegevoel. Het reserveren van een vakantieverblijf of huisje op een camping of resort is beslist de moeite waard. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en de parken zijn gelegen midden in de natuur.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, er zijn verschillende vakantieparken met hond toegestaan in Morel en daarbuiten. Gewoonlijk kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per boeking. Er zijn wel speciale reglementen: honden moet je aangelijnd houden en je moet verplicht gebruik maken van het hondentoilet. Wist je dat er ook hondenbungalows zijn? Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te zien en wat is er te doen?

Morel is onderdeel van de regio Sleeswijk-Holstein, in Duitsland. Echt een populaire Duitse en aangename plek. In deze groene omgeving kan je lekker genieten van de natuur en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Je kunt ook uitstapjes maken naar knusse dorpjes en attractieparken. Ben jij sportief aangelegd? Er zijn ook opties voor: mountainbiken, kajakken, paardrijden, varen, klimmen, kanoën.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Morel is al mogelijk vanaf €65 per overnachting. Dit is duurder dan een particuliere vakantieaccommodatie of een tentplek of staanplaats voor je caravan. Je betaalt wat meer, maar hiermee geniet jij wel van veel comfort zoals eigen terras, open haard, ingerichte keuken, eigen badkamer, hottub, eigen slaapkamer. Goed om te weten: ga voor vroegboekkorting of ga juist voor een last-minute deal om nog goedkoper weg te gaan.

Plaats een reactie