center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Buchfart

Een vakantiehuisje boeken op een aangenaam vakantiepark in Buchfart en omgeving? Een recreatiepark is iets waar Nederlanders van houden: de verblijven zijn comfortabel, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor de kinderen is er veel geregeld en last but not least: alles is verscholen in het groen. Ideaal voor een paar dagen met familie of een vriendenweekend. Op deze pagina kan je aan de slag met bruikbare informatie en hulp bij boeken van familieparken in dit gebied. Bij de getoonde aanbieders boek je goedkoop en gemakkelijk een mobil home of huisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Buchfart.

  • Buchfart is een leuke en inspirerende locatie in Thüringen, Duitsland.
  • Parken met vakantiehuisjes in deze buurt zijn bijzonder populair: Dit komt voornamelijk door de uitgestrekte natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Maandelijks is er veel te doen voor iedere doelgroep. Denk aan skeeleren maar ook bowlen.
  • In de buurt heb je met name veel kindvriendelijke resorts met zwembad, entertainment, kidsclubs, speelhallen, speeltuin, animatie.
  • Bungalows op recreatieparken rondom deze plek kosten zo’n €65 voor één dag verblijven.
PlaatsBuchfart
OmgevingThüringen
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (auto)De wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Tarief voor weekend weg€300

Bungalowpark in de buurt van Buchfart boeken

Buchfart is een veel gekozen reisbestemming door onder andere de unieke natuur en de aanwezigheid van de vele bezienswaardigheden. Op een recreatiepark rondom deze plek is er voor ieder wat wils. De stilte ervaren in een luxe lodge of samen met vrienden of familie erop uit in een groepsaccommodatie? Er zijn volop mogelijkheden! In het adviesplan hieronder delen we op welke manier jij een vakantiehuisje in Buchfart zonder gedoe kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Buchfart reserveren

  1. Selecteer een aanbieder

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit ketens zoals Libéma, Molecaten, Center Parcs, Belvilla, Europarcs, Roompot en Hogenboom, Pierre & Vacances, Sunparks, Oostappen, Succes Holidayparcs, RCN maar ook FranceComfort, Ourthe & Somme, Upladparcs, Novasol, Dancenter, Interhome. Daarnaast zijn er natuurlijk zelfstandig opererende parken of overige boekingssites als Booking.com, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Airbnb, Natuurhuisje.nl. Kijk met name naar de ligging van het park en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld binnenzwembad en minigolf.

  2. Kies het aantal dagen

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en selecteer de verblijfsperiode. Vaak gekozen vakantieperiodes zijn een hele week, lang weekend of midweek en uiteraard de nationale schoolvakanties. Boek je vlak voor vertrek? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Kies ook het aantal personen.

  3. Zoek een geschikte huuraccommodatie

    Er volgt nu een opsomming met het actuele aanbod huurhuisjes, groepsaccommodaties, huisjes, chalets, cottages, bungalowsen soms ook ingerichte tenten, tiny houses, glamping-opties, safaritenten, staplekken. Bekijk foto’s en doorzoek welke faciliteiten er beschikbaar zijn (bijvoorbeeld terras, vaatwasser, bubbelbad, sauna, draadloos internet, open haard). Vergelijk de totaalprijzen en selecteer het type bungalow dat klopt met jouw wensenlijstje.

  4. Bij te boeken extra’s

    Je kunt je verblijf aanvullen met diverse extra’s. Typische extra’s zijn zachte handdoeken, ontbijt aan de deur of een behandeling in de spa. Gaan er kleine kinderen mee, en heb je weinig ruimte in de auto? Doorgaans zijn er enkele accommodaties met een speelhoek, traphek, kinderstoel, speelkleed, box, reisbedje.

  5. Boeking bevestigen

    Loop alle details na en vul contactgegevens en je adres in. Betalen gaat eenvoudig door middel van betaalmethodes als iDeal, overschrijving, Creditcard. Vaak heb je de mogelijkheid om een eigen klant-account te hebben. Met een eigen account kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, een wijziging of omboeking doen of extra arrangementen kiezen.

vakantieparken-buchfart-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen oktober 2024: goedkoop vakantiepark regio Buchfart (Thüringen)

Op dit portaal check je altijd de meest aantrekkelijke bungalow actievouchers bij populaire vakantieresorts zoals Novasol, Belvilla, Landal GreenParks, Interhome, Europarcs, Roompotmaar ook reisorganisaties als TUI, D-reizen, Prijsvrij, Stip Reizen, Suntip. Bekijk ook Vakantiediscounter, Corendon, Thomas Cook, Alltours, Oad. Veel mensen kiezen voor de last-minute reizen en acties met vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en ontdek direct de beste korting. Onderstaand bieden we de te kiezen kortingsacties en pakketten voor oktober 2024.

  • In het geval van last-minute aanbiedingen in oktober bespaar je behoorlijk op de prijs als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting houdt in een voordelig tarief als je in de herfst/winter al jouw huisje voor de zomer vastlegt.
  • Kortingscodes geven een kleine korting of gratis extra’s.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark acties: Speciale deal inclusief nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Hulp bij boeken: hoe kies ik een recreatiepark?

Laat je verbazen door het rijke Buchfart en gun jezelf heerlijke lekkernijen, onvergetelijke uitstapjes en rustige avondjes. Neem je de kinderen mee, een groep vrienden, de familie of alleen met jouw partner? Voor iedere groep bestaat er een accommodatie beschikbaar. Hieronder bieden wij tips en tricks voor het zoeken naar het beste vakantiepark in Buchfart! Lees tevens verder over Natuurhuisje.nl.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Buchfart hebben doorgaans een fraaie ligging in de natuur, vlakbij bruisende steden. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping met bepaalde kenmerken of ligging? Hieronder helpen we jou op weg.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen, varen en watersporten (in bijv. een zwemvijver, rivier, meertje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: geniet van de natuur in een bosrijke omgeving.
  • Huisdieren toegestaan: geniet samen met de hond van de vakantieperiode.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ideaal voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: heel veel plezier beleven met de kids.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan de kust / het strand.

Exclusieve en luxe recreatieparken rondom Buchfart vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties, en wil je je nergens om bekommeren? Filter van op luxe bungalowparken en reserveer een overnachting die draait om comfort en tijd voor jezelf. Genieten van een eigen wellness bungalow. Geniet van jouw eigen sauna, jacuzzi, privé zwembad, whirlpool. Soms is ook een massage in de spa mogelijk.

  • Wellness / Spa: de perfecte plek om te ontspannen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het hele jaar door ontspannen met een hottub.
  • Privé zwembad: maak gebruik van een exclusief binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je nagels, haar en huid behandelen door een specialist.
  • Verzorgingstype: kies voor logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een bijzonder diner op het vakantiepark.
  • Adults only: gasten moeten minimaal 18+ zijn (volwassen).

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Thüringen

Zo’n familiepark kan handige zijn voor een vakantie met het gezin. Wat dit type park kenmerkt is dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Typische activiteiten en voorzieningen zijn: sportvelden, speelpark, indoor-speeltuin, spelletjes, speeltoestellen, theater. In Duitsland kan je kiezen voor luxe gezinsparken met spectaculaire zwembaden. Voor elke doelgroep: (overdekt) binnenbad, waterglijbanen, peuterbad, waterattracties, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen. Je kunt zelfs kiezen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief babybadje, reiswieg, wandelwagen, kinderbed, kinderstoel, bolderkar. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: overdekt zwemmen, ook als het regent of sneeuwt.
  • Zee, rivier, recreatieplas of meer: lekker spelen, buiten zwemmen of bootje varen.
  • Ligweide / Zonneweide: pak een ligbedje met parasol en geniet van de rust.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste glijbanen, schommels, wipkippen en klimtoestellen.

Mooiste vakantiepark Buchfart zoeken en boeken

Bekijk moderne accommodaties Duitsland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: mag mijn viervoeter mee?

Zoek je specifiek naar een voordelig vakantiepark in Buchfart met hond? Rondom deze locatie zijn er mooie vakantieaccommodaties te vinden waar jouw huisdier meer dan welkom is. Je kunt hier heerlijk samen de natuur ontdekken. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in de huisdiervriendelijke bungalow. Deze vakantiebestemming is perfect voor bezoekers met honden.

  • Op steeds meer parken mag de hond gewoon mee op vakantie.
  • Voor een huisdier betaal je ongeveer €4 per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden onder andere zaken als: hondenmand, voerbakken, hondenbench, omheinde tuin, hondendouche, ruime wandelgebieden.

Kies jouw accommodatie

Vandaag de dag kan je een keuze maken uit huisjes in allerlei soorten en maten. Ieder vakantiehuisje heeft zo weer zijn charme. In de opsomming hieronder kan je aan de slag met een beknopte samenvatting van de meest geboekte vakantieverblijven. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: Amelander Paradijs, Pierre & Vacances Village Bonavista de Bonmont & Pierre & Vacances Résidence Promenade des Bains.

  • Bungalow: vrijstaande woning met vaak één verdieping.
  • Chalet / lodge: een mooi en karakteristiek houten boshuisje.
  • Appartement: een luxe uitgeruste hotelkamer bomvol voorzieningen.
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning van gemiddeld tussen de 22 en 32 m2.
  • Glamping: een avontuurlijke overnachting in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: ga met je vouwwagen, caravan of tent op pad.

Maak een keuze uit de reisperiodes

De populaire vakantieresorts in de buurt van Buchfart hebben ruime openingstijden en kan je het hele jaar door bezoeken. Tijdens feestdagen en schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Ons advies is om voor de vakanties op tijd jouw accommodatie vast te leggen. Bijgaand tref je de meest gekozen vertrekmaanden.

  • Weekendje weg: een paar dagen genieten van rust en stilte in een natuurlijke omgeving.
  • Midweek: een fijne en betaalbare periode om er even tussenuit te gaan.
  • Week: jij kunt de hele regio bezoeken tijdens deze 7 daagse reis.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Boek de mooiste parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op goedkope Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vier jij de feestdagen op een bijzonder manier op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: geniet deze krokusvakantie van een verblijf op een luxe bungalowpark (actuele reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Ontdek de speciale bospark deals en boek.
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Buchfart voor een comfortabel familieweekend, reünie of vriendenweekend? Dan kun je een groepsverblijf overwegen: dit is een grote en gezellige accommodatie met alle benodigde voorzieningen. Op het omliggende park vind je amusement voor jong en oud: denk aan paintball & E-chopper verhuur. In het stukje hieronder check je de verschillende kleine en grote vakantiehuizen in Buchfart.

  • 2 personen: een knus en sfeervol huisje perfect voor twee pers. (tiny house).
  • 3/4 personen: beschikbaar met tweepersoonskamers en eenpersoonsbedden.
  • 5/6 personen: het ultieme gemak met eigen badkamer, open haard en eventueel overige wellness.
  • 7/8 personen: met zo’n 4 slaapkamers, privé zwembad, beperkte beschikbaarheid.
  • 9/10 personen: op de vertrekdag gelijk vertrekken zonder verplichte eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Meerdere 2 of 3 persoonskamer. Van veel faciliteiten voorzien zoals vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Samen met de hele groep televisie kijken in de woonkamer of draadloos internetten.
  • 15/16 personen: een mooie villa met onder andere kindermeubilair en handige faciliteiten als buitenkeuken, oven en magnetron, koelkast, diepvries, balkon, kookgedeelte, wasmachine.
  • 20+ personen: toffe vergaderlocaties voor grote groepen collega’s.

Gemiddelde tarieven van een familiepark oktober 2024

Ben je nieuwsgierig naar de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Buchfart? In de tabel hierna vergelijk je de gemiddelde prijzen in 2024 van een regulier weekend in diverse vakantieverblijven. Bekijk ook kosten van parken in Bucha, Bruchstedt en Bretleben.

Accommodatie-typeWeekendprijs
Bungalow€450
Chalet€400
Stacaravan of Mobil Home€250
Ingerichte tent€200
Groot vakantiehuis€1201
Verwachting onkosten van diverse type vakantiehuisjes op huisjespark omgeving Buchfart.

Vind de mooiste kindvriendelijke bungalowparken online

Bekijk overzicht met last-minutes en maak jouw reservering vandaag nog rond!

Vakantieparken Buchfart vergelijken: Gerenommeerde reisorganisaties en reserveringssites

Bungalows, lodges en huisjes kan je boeken bij heel uiteenlopende touroperators. Zo heb je de bungalowparken, aanbieders van losse huisjes of overige boekingssites als Airbnb of Booking.com. Wij bieden de meest gekozen verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: De leukste belevenissen voor elke leeftijd.
  • Roompot: Unieke locaties met hoogwaardige accommodaties en faciliteiten.
  • Landal GreenParks: Kindvriendelijke parken met een prachtige ligging in de natuur.
  • Topparken: Prachtige parken op natuurrijke locaties.
  • Europarcs: Als je op zoek bent naar ruimte, rust en natuurschoon.
  • Novasol: Aanbod van 50.000 huizen in diverse prijsklassen en luxeniveaus.
  • Belvilla: Het perfecte vakantiehuis voor iedere gelegenheid.
  • Natuurhuisje: Leuke exclusieve vakantiehuisjes met jacuzzi of sauna.
  • Bungalowspecials: Een ruime selectie van 800 parken die de moeite waard zijn.
  • Pierre & Vacances: Stel je vakantie op maat samen met een medewerker.
  • Interhome: Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn.
  • Booking.com: Profiteer direct van kortingen voor vaste klanten (Genius).
  • Airbnb: Meer dan 6 miljoen locaties staan geregistreerd op de website.
  • Reisbureaus: Corendon, Prijsvrij, Thomas Cook, Sunweb, TUI, Vakantiediscounter voor rondreizen/verre reizen of een onbezorgde all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In dit gebied is er een prettig zeeklimaat. De drukste tijd is mei, juni en september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 13 °C. De periode juli is de warmste maand van het jaar (29 graden °C). Hieronder check je de weersvoorspellingen voor de komende dagen in de regio rondom vakantiebestemming Buchfart (Thüringen).

Weerbericht vrijdag 18 oktober 2024


Waar moet je op letten bij het huren van een recreatiewoning?

Waarom naar een bungalowpark in Buchfart?

Buchfart wordt gekenmerkt door een prachtige omgeving waar je je geen seconde hoeft te vervelen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een onbezorgd vakantiegevoel. Vakantie in een mobil home of huisje op een camping of resort is een aanrader. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en de parken zijn gelegen direct in de natuur.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, er zijn verschillende vakantieparken met hond toegestaan in Buchfart en omgeving. Normaal gesproken zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per vakantieverblijf. Uiteraard zijn hiervoor regels: honden moet je aan de lijn houden en je moet een geldig dierenpaspoort laten zien. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in de omgeving?

Buchfart is gelegen in Thüringen, in Duitsland. Het is zonder twijfel een inspirerende Duitse en gezellige omgeving. In het nabijgelegen groen is de rust eenvoudig te vinden en er is veel te beleven (wandelen, fietsen of excursie). Je kunt ook uitstapjes maken naar authentieke steden en events. Ben je sportief? Ga er dan op uit om te klimmen, watersporten, paardrijden, kanoën, mountainbiken, kajakken.

Wat kost een huisje op een recreatiepark?

Een accommodatie reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Buchfart is al mogelijk vanaf €65 p/dag. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particulier huis of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Je betaalt wat meer, maar hiermee hoef jij je niet druk te maken over veel faciliteiten zoals hottub, eigen terras, open haard, eigen badkamer, extra privacy, ingerichte keuken. Tip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen om alles betaalbaar te houden.

Plaats een reactie